Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bittik ölmüş kostası Vedat iletişim kıyaslamak çok yanlış bence. Kostas yıllardır inanılmaz enerji kaybı ile savaşan bir oyuncu ki bu antrenman ile alakası olduğunu düşünüyorum.

Vedat transferi bence şampiyonluk için çok kritik bir hamle olur her iki takım adına. Uğur beyin yazısına katılıyorum kesinlikle.

Bittik ölmüş kostası Vedat iletişim kıyaslamak çok yanlış bence. Kostas yıllardır inanılmaz enerji kaybı ile savaşan bir oyuncu ki bu antrenman ile alakası olduğunu düşünüyorum.

Vedat transferi bence şampiyonluk için çok kritik bir hamle olur her iki takım adına. Uğur beyin yazısına katılıyorum kesinlikle.

Fenerbahce öyle tek oyuncu ile sampiyon falan olamaz. Biz de kaybetmeyiz vedat gelmezse.

simdi oyle bir kivama geldi ki taraftar, yonetim bugun ibra edilmese, taraftar destegi bulamayacak. Biz sezon icinde unutuyoruz ama transfer donemlerinde bu yonetim fena miciyor.

Fenerbahce öyle tek oyuncu ile sampiyon falan olamaz. Biz de kaybetmeyiz vedat gelmezse.
Tek oyuncu değil ama Kruse-vedat ikilisi Türkiye liginde çok büyük etken yaratır hücumsal anlamda ki geçen sezon bunların en büyük sorunu skor üretim konusunda sorun yaşamalarıydı.

Net şampiyon olur demedim zaten. Bize gelsede net şampiyonunu diyemem ama ciddi katkı sağlar.

Ha kurucusu yerine daha iyisini buluruz o ayrı meselede kimi alabileceğiz bu ffp kaosunda ki

50320

haydaaaaaaaaaaa

Geçen yılki alan pato tetteh skandalı ve son gün diagne mitroglou kazıklarından sonra bu yönetime güvenen yoktur heralde eğer fatih hoca milli takımla sorun yaşayıp ayrılmasa şu an acaba ne halde olurduk. Adam akıllı bir yönetim gelmesi şart öncelikle bu takıma..

Geçen yılki alan pato tetteh skandalı ve son gün diagne mitroglou kazıklarından sonra bu yönetime güvenen yoktur heralde eğer fatih hoca milli takımla sorun yaşayıp ayrılmasa şu an acaba ne halde olurduk. Adam akıllı bir yönetim gelmesi şart öncelikle bu takıma..
Bu kulübe belki tarihinde ender rastlanacak şekilde kâr ettiren de bu yönetim, UEFA'yı ceza konusunda başarılı bir savunma ile ikna eden de bu yönetim, sabırlı olmak gerekli bence, hemen urganı geçirmemeliyiz boyuna.

Aboubakar - Wamangituka ikilisinden birini alalim

Orta saha'yi komple degistirelim

Ve onumuze bakalim

Bu sözlükteki gurpegi denen herifte patladı. Dün gece lequipe bizim ile alakalı son dk haberi girecek diyordu. Ortalıkta bir şey yok.

Bu kulübe belki tarihinde ender rastlanacak şekilde kâr ettiren de bu yönetim, UEFA'yı ceza konusunda başarılı bir savunma ile ikna eden de bu yönetim, sabırlı olmak gerekli bence, hemen urganı geçirmemeliyiz boyuna.
Son 30 yılın en iyileri yönetim alanında bence.

Ha transfer konusu net tartışılır ama kulübün çok daha önemli konuları mevcut ki bunlarda şimdilik baya iyiler.

Bizim gibi birçok kulüp taraftarları ama transfere golü kim atıyor diye bakıyor maalesef. Zaten bunu bilerek eski yönetimler kulübü borç batağına soktular ya neyse

vedat transferi öyle bir hal aldı ki fener'e gitmesin istiyorum ama öte yandan bize gelirse de kazık yiyeceğiz diye korkuyorum. ;D

Son 30 yılın en iyileri yönetim alanında bence.

Ha transfer konusu net tartışılır ama kulübün çok daha önemli konuları mevcut ki bunlarda şimdilik baya iyiler.

Bizim gibi birçok kulüp taraftarları ama transfere golü kim atıyor diye bakıyor maalesef. Zaten bunu bilerek eski yönetimler kulübü borç batağına soktular ya neyse

Esas beceri sponsorluk anlaşmaları olacak.
Göğüs, Stat vb. sponsorluklarda yüksek ücretli anlaşmalar yapabilirlerse başarılı adlederim.

Fernando gitsin ama yerine topal gelecekse kalsın. Vallahi yönetimi severim ama transferde iyi degiller.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt