Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Esas beceri sponsorluk anlaşmaları olacak.
Göğüs, Stat vb. sponsorluklarda yüksek ücretli anlaşmalar yapabilirlerse başarılı adlederim.
Onlarda evet çok önemli. Göreceğiz onlarıda tabiki.

Ama finansal yönetimi bu kulübün mali tabloda yönetmek çok zor açıkçası ki şimdiye kadar öyle veya böyle baya iyiler. Daha iyi olurmu?
Gayet de olur ama af edersiniz de ben son 30 yılda bukadarını görünce bile mutlu oluyorum açıkçası.

Bir kaç konularda daha hızlı ve seri çalışma sonuçları göstere bilirler mesela. Örnek yeni tesislere geçiş konusunda daha hızlı bir çalışma göstermeliler,ki bence bu konu çok önemli geleceğimiz adına.

Dört dörtlük yönetim beklemek hepimizin hakkı da şartlar doğrultusunda fantasiye kaçmamak gerekir.

Dediğim gibi.... sportif transfer konularında sabaha kadar tartışılır yönetim ama totalde başarılıdır...2 şampiyonluk var kasada birde üstelik nekadar bu konu hocaya yazılsada ama en azından hocayı iyi idare ediyorlar, el üstünde tutmasını biliyorlar. Hoca yönetimsel kısmında kolay kişilik değil sonuçta

Bir transfer 15 günde bitmiyorsa; bitme ihtimali azalıyor.

Bizimkilerin temel problemi de bu, sebebi önemli değil ama geçen zamanın kıymetini bilmiyorlar

Güvenilirmi?

Ekli dosyalar

• A37F683E-8AD6-43F2-9521-C968B265381C.webp
    A37F683E-8AD6-43F2-9521-C968B265381C.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 174
D-ijinAWkAE2Yy0

Liste de sadece Banega, Tetteh ve Muriqi isimleri var galiba, her gun ayni isimler yaziliyor

Fatih hoca kulübede bir Marcio görmek mi ,yoksa sahada bir Hakan Şükür mü istiyor Vedat’ı isteyerek ?

İkinci ihtimal için bence yeterli değil zaten Vedat.

İlk ihtimale gelirsek konuşulan bu paraların yarısına bile zibilyon tane Marcio buluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt