Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
banega olmuyorsa gidip üç kuruşa nemanja gudelji alalım 2 kuruşa da Jackson martinezi sarıp paketletip gelelim. sturridge, bony, el arabi vb. bir forvet de alabiliriz beleşe.hajduk splitten mijo caktas'a az bir bonservis verelim. falan filan.

Bunca zaman uğraşılan adama bak ya vedat muriç hey Allahım ya bizim kulüplerden gerçekten bir halt olmaz çapları bu kadar abi birbirlerini yiyip duruyorlar. Senelerdir aynı şeyler devam ediyor. Gram ders alınmaz mı ya güya taraftara şirin gözükecekler show yapacaklar.

Ben zannetmiyorum Hakan. Biz 5 milyon vermemişizdir.

Hatta transfer teklifi bile yapmamışızdır. 5 versek çocuğu bir şekilde ikna edersin yaşı genç daha.

Ayrıca o takım onun bölgesine yüksek bonservisle transfer yaptı.

2. tercih olacak oraya giderse bu nasıl kariyer planı? Bence başka teklif yoktu onlarda 5 milyonu kabul ettiler.
Abi 5 milyona kulübü kabul etmez. Adamlar Skov için kapıyı 10dan açtılar zaten

Bakın bende sevmiyorum Diagnenin futbolculuğunu gerçekten...
Ama 17 gol atmış, ne olduğu belli olmayan Vedatın pazarlanma şekline bakın bizim, ne olursa olsun, 30 gollük sampiyon Diagneyi pazarlama şeklimize bakın...
Bir yerlerde hata var ama...
Ya adam çatır çatır top oynadı bize gelsin veya gelmesin gerçek bu. Attığı goller öyle boş beleş değil bizimkinin sezonun ikinci yarısı attığı 1 tane normal gol yok ya hadi ilk devre de var diye kabul edelim adamın akan oyunda attığı 2 gol filan var herhalde penaltı dışında veya kendisine çarpan topu saymazsak sahada ayakta durmakta güçlük çeken biri her şey gol sayısı değil yani

Söylemlerle eylemler birbiriyle çelişiyo bizde.Bide şampiyonlar ligini alabilmekten bahsetmezlermi bir gülme geliyo:D. Bahsi geçen ve yapılan transferlere bak muriç, adem, jımmy durmaz, şener taraftarı aptal yerine koyuyolar resmen.

Ya adam çatır çatır top oynadı bize gelsin veya gelmesin gerçek bu. Attığı goller öyle boş beleş değil bizimkinin sezonun ikinci yarısı attığı 1 tane normal gol yok ya hadi ilk devre de var diye kabul edelim adamın akan oyunda attığı 2 gol filan var herhalde penaltı dışında veya kendisine çarpan topu saymazsak sahada ayakta durmakta güçlük çeken biri her şey gol sayısı değil yani
Kesinlikle haklısın ama öyle bir hal aldıki olay. Bütün medya vs Diagneyi elden çıkaramıyor Galatasaray naraları atıyor... Piyasasını kötü etkiliyor

Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Nainggolan Banega
Feghouli Belhanda Onyekuru
Aboubakar

Banega - Fernando+3m
Nainggolan - 2m kiralık
Aboubakar - 3m kiralık
Onyekuru - 0.5m kiralık
Luyindama - 5m

Diagne-15m

Kalan paraya da ozornwafor tarzında 2-3 oyuncu alıp iyi bir rotasyona sahip olabiliriz kadro yaşlı gözükse de hep mücadeleci oyuncular var. Bana kalsa Mariano Nagatomo ikilisini de satıp aynı paraya scout transferi yapardım ama bu kadro da iyi.

Muriq konusunda, fb muhabirler R yapmaya baslamis Antuya gore.

yaklasık 1.5 ay oluyor vedat vedat diye ugraşıyoruz 1.5 ay öncesinden banega ve ebubekir icin uğraşsaydık belkide bu 2 transfer simdiye bitecekti

rizeli kekolarla ugrasmak zorunda kalmayacaktık bosu bosuna tam ibretlik yani bu sürec

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt