Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.499
- 26.305
- 2.083
+ Skov Olsen > Bologna 5M€
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi 5 milyona kulübü kabul etmez. Adamlar Skov için kapıyı 10dan açtılar zatenBen zannetmiyorum Hakan. Biz 5 milyon vermemişizdir.
Hatta transfer teklifi bile yapmamışızdır. 5 versek çocuğu bir şekilde ikna edersin yaşı genç daha.
Ayrıca o takım onun bölgesine yüksek bonservisle transfer yaptı.
2. tercih olacak oraya giderse bu nasıl kariyer planı? Bence başka teklif yoktu onlarda 5 milyonu kabul ettiler.
Bakın bende sevmiyorum Diagnenin futbolculuğunu gerçekten...
Ya adam çatır çatır top oynadı bize gelsin veya gelmesin gerçek bu. Attığı goller öyle boş beleş değil bizimkinin sezonun ikinci yarısı attığı 1 tane normal gol yok ya hadi ilk devre de var diye kabul edelim adamın akan oyunda attığı 2 gol filan var herhalde penaltı dışında veya kendisine çarpan topu saymazsak sahada ayakta durmakta güçlük çeken biri her şey gol sayısı değil yaniBakın bende sevmiyorum Diagnenin futbolculuğunu gerçekten...
Ama 17 gol atmış, ne olduğu belli olmayan Vedatın pazarlanma şekline bakın bizim, ne olursa olsun, 30 gollük sampiyon Diagneyi pazarlama şeklimize bakın...
Bir yerlerde hata var ama...
Bu yuzden paylasiyorum zaten, yillardir takip ediyorum, yerli transfer konusunda kaynaklari saglamsaglam duyumcudur
Göktuğhan argın: muriq fnde
:cimbom::cimbom:
Bu yuzden paylasiyorum zaten, yillardir takip ediyorum, yerli transfer konusunda kaynaklari saglam
Kesinlikle haklısın ama öyle bir hal aldıki olay. Bütün medya vs Diagneyi elden çıkaramıyor Galatasaray naraları atıyor... Piyasasını kötü etkiliyorYa adam çatır çatır top oynadı bize gelsin veya gelmesin gerçek bu. Attığı goller öyle boş beleş değil bizimkinin sezonun ikinci yarısı attığı 1 tane normal gol yok ya hadi ilk devre de var diye kabul edelim adamın akan oyunda attığı 2 gol filan var herhalde penaltı dışında veya kendisine çarpan topu saymazsak sahada ayakta durmakta güçlük çeken biri her şey gol sayısı değil yani
Bu arkadaşı kışın Juventus aldı diyorlardı, burada da bayağı konuşulmuştu. Keşke alabilsek.Bir iddiaya göre,
Iraklı wonderkid Mohanad Ali'ye bu teklifi yapmışız.
Kulüplerine gelen teklif buymuş.
Oyuncuya Fenerbahçe'nin de teklifi bulunuyor ve bizim teklifimizden 150.000 Euro daha yüksek.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi