- 18 Mayıs 2011
- 23.055
- 12.612
- 1.998
Nöbet yine kan ağlıyor... Ey yönetim duy bu sesi... 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis sende vardır duyumlarNöbet yine kan ağlıyor... Ey yönetim duy bu sesi...![]()
Maalesef gerçekçi olursak söyledikleri doğru, bunu dile getirmek bazıları için kötü niyetten olabilir bazıları için farkındalıktan ama bu durumu değiştirmez. Diagne iki çalım atıp, bir top indirse, bir arkadaşıyla verkaça filan bile girebilseydi bu kadar gömülmezdi ama adam bunların hepsini yapmaktan aciz maalesef o yüzden ama öyle ama böyle hakkında gol atıyor dışında söylenecek pozitif yön yok.Kesinlikle haklısın ama öyle bir hal aldıki olay. Bütün medya vs Diagneyi elden çıkaramıyor Galatasaray naraları atıyor... Piyasasını kötü etkiliyor
Rrrrrrrrr
Edit : vedat gelir veya gelmez çok önemli degil de bunlarin böyle durumu düşmesi komik yaw
Abi 5 milyona kulübü kabul etmez. Adamlar Skov için kapıyı 10dan açtılar zaten
cok pis patlamis ama. ayni ercanlarin dzeko haberi gibi
Duyum gerek yok... Biz world class transferi 1.5 sene önce yaptık zaten. Diğerleri düşünsün...Reis sende vardır duyumlar![]()
Rrrrrrrrr
Edit : vedat gelir veya gelmez çok önemli degil de bunlarin böyle durumu düşmesi komik yaw
Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Nainggolan Banega
Feghouli Belhanda Onyekuru
Aboubakar
Banega - Fernando+3m
Nainggolan - 2m kiralık
Aboubakar - 3m kiralık
Onyekuru - 0.5m kiralık
Luyindama - 5m
Diagne-15m
Kalan paraya da ozornwafor tarzında 2-3 oyuncu alıp iyi bir rotasyona sahip olabiliriz kadro yaşlı gözükse de hep mücadeleci oyuncular var. Bana kalsa Mariano Nagatomo ikilisini de satıp aynı paraya scout transferi yapardım ama bu kadro da iyi.
Zorluya yakın olan var mı
2 sene ust uste sampiyon olan takimdan mi hayir beklemeyelim ?transfer komitesi başkanı abdürrahim albayrak olan takımdan hayır beklemeyin derim!!