Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nöbet yine kan ağlıyor... Ey yönetim duy bu sesi... :)

Yonetimin transfer politikasini cok akillica buluyorum. Son güne kadar transferleri geciktirip taraftarlara kan kusturuyorlar. Sonra haliyle aldiklari artık ve çöp oyunculara maestro ve kurtarici muamelesi yaptırıyorlar.

Rrrrrrrrr

Edit : vedat gelir veya gelmez çok önemli degil de bunlarin böyle durumu düşmesi komik yaw

Kesinlikle haklısın ama öyle bir hal aldıki olay. Bütün medya vs Diagneyi elden çıkaramıyor Galatasaray naraları atıyor... Piyasasını kötü etkiliyor
Maalesef gerçekçi olursak söyledikleri doğru, bunu dile getirmek bazıları için kötü niyetten olabilir bazıları için farkındalıktan ama bu durumu değiştirmez. Diagne iki çalım atıp, bir top indirse, bir arkadaşıyla verkaça filan bile girebilseydi bu kadar gömülmezdi ama adam bunların hepsini yapmaktan aciz maalesef o yüzden ama öyle ama böyle hakkında gol atıyor dışında söylenecek pozitif yön yok.

Hoca schalke maçından sonra değişimi işaret etmişti Ocak ayında iyi bi operasyon yapıldı bu dönem de devam eder umarım çünkü kadro yaşlanıyor scout transferi görmek istiyorum özellikle orta sahaya

Evet önümüzdeki birkaç sene içinde CL alacağız. Tam olarak onu anlamamız gerekir hocanın söyleminden. Hocaya buradan çakmak işine geliyor ama milletin. Neyse.

Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Nainggolan Banega
Feghouli Belhanda Onyekuru
Aboubakar

Banega - Fernando+3m
Nainggolan - 2m kiralık
Aboubakar - 3m kiralık
Onyekuru - 0.5m kiralık
Luyindama - 5m

Diagne-15m

Kalan paraya da ozornwafor tarzında 2-3 oyuncu alıp iyi bir rotasyona sahip olabiliriz kadro yaşlı gözükse de hep mücadeleci oyuncular var. Bana kalsa Mariano Nagatomo ikilisini de satıp aynı paraya scout transferi yapardım ama bu kadro da iyi.

geçen sene takımı şampiyon yapmış onyekuru'yu sana 500 bin euroya kiralık verecekler!! buda güzel.

Yalniz

Altay ve Muric gelirse, cok pis dalga gecerim lol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt