Aslan Akdoğan
Parçalı Üye
- 23 Ocak 2019
- 2.567
- 2.299
- 648
Zorluya yakın olan var mı
Araba olsa giderdim üstad ortaköyden zorluya anca taksiyle çıkılıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zorluya yakın olan var mı
O yüzdenmi twitterden aciklama yapti?
daha yeni başladı antrenmanlar.katılır herhalde,kamp kadrosu belli olmadı daha.sezon boyunca a takımla antrenmanlara katılan,bu ülkenin en potansiyelli stoperlerinden başlıcasını hoca unutmaz.sakatlıgı varsa bilemem@Sergen Zeren Isik Kaan sakat mi? Hoca kamp kadrosuna alir diyordum
yası mühim değil,ortasahada çok iyi,stoperde ise ligdeki cogu stoperden yetenekli oldugu kesingokayin bu yil son sansi bence 99 dogumlu 20 yasinda artik bir seyler gostermeli
o degilde birader Idman gortunlerinde Selcuk Inan yok.
Yoksa gitti mi bu ihtiyar
- Aboubakar (Kiralık opsiyonlu)
- Banega (Fernando takas)
- Esiti (Adam yiyen ön libero. William D'avila'nın oyuncusu)
- Onyekuru (Kiralık)
Şu dörtlüye fitim ben. Zor değil başarabilirler bence.
mitroglu süre mi buldu ki?yunusla en az dakika bulan oyuncu.mugdat bile daha cok oynamıstırGekas'in döktürdüğü ligde Mitroglu kedi gibi kaldi ben en çok ona üzülüyorum. Bu adam 3 4 sene önce neydi be
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mitroğlu nun nasıl bir Akdeniz ülkesi vatandaşı olduğunu anlayamıyorum. Adam İskandinav vatandaşı gibi donuk.Gekas'in döktürdüğü ligde Mitroglu kedi gibi kaldi ben en çok ona üzülüyorum. Bu adam 3 4 sene önce neydi be
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fiziken çok kötüydü hoca o riski alamadı. Kendini toparlasa ligin tozunu attırır bu adam ama sanki bir sıkıntısı var maicon gibi psikolojisi çökük duruyormitroglu süre mi buldu ki?yunusla en az dakika bulan oyuncu.mugdat bile daha cok oynamıstır
mitroglu süre mi buldu ki?yunusla en az dakika bulan oyuncu.mugdat bile daha cok oynamıstır