Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyler baska oyuncumu yok allah askına konusulacak ebubekir şu vedat kadar konusulmadı bırakın bukadarmı muhtesem topcu sanki

Sabah herkes haberlere damlarken dedim sercanın haberine mi güveniyorsunuz yuvarlana yuvarlana rodopun dediklerine geldik yine.

@Sergen Zeren Isik Kaan sakat mi? Hoca kamp kadrosuna alir diyordum
daha yeni başladı antrenmanlar.katılır herhalde,kamp kadrosu belli olmadı daha.sezon boyunca a takımla antrenmanlara katılan,bu ülkenin en potansiyelli stoperlerinden başlıcasını hoca unutmaz.sakatlıgı varsa bilemem

Aboubakar ı istiyorum çünkü diagne karaktersiz çıktı. Bjk deyken de beğeniyordum.

Emre Mor u istiyorum çünkü maç içerisinde oyunu güzelleştirebilecek heyecan verecek bir hareket yapabilmesi ümidi ile. Karakter yönünden beğenmesem de ümit insanın ekmeği işte...

Banega yı istiyorum taraftarların hepsi istiyor mutlu olsunlar diye.

Bir de bir azman istiyorum defansif orta saha Banega Belhanda ve defansı rahatlasın diye.

Bu isimlerin yerine başka isimler olur onlar da başım üstüne.

Bu arada alt yapıdan bir iki isim çıksa bunların yerine çok daha mutlu olurum.

Yapılan transferler de bence çok makul transferler. Çoğu kişi bazı isimlere çöp falan diyor da bence hepsi az ya da çok katkı sağlayacaktır bu takıma.

Bu Rize’ye Ozornwafor filan kiralanmaz insAllah. Bu başkan varken pisliğine çocuğun bir yılını ziyan ederler.

Vedat bize gelmez umarım. Yoksa Caigne’den beter linçler onu bekliyor.

o degilde birader Idman gortunlerinde Selcuk Inan yok.
Yoksa gitti mi bu ihtiyar

Keşke ama ondan kurtulmamız imkansız.

Yarın öbür gün sözleşme yenilerler tatildedir daha bizim yıldız ortasaha.

Sözleşme yenilemesek bile teknik kadroda yeri banko. Adam yapıştı bırakmıyor kene gibi emiyor kanımızı.

ozornwafor rizeye değil,fortuna sittarda kiralanmalı.sittardın sahibi ve başkanı bizim başkanımız sayılır,eski yönetcimiz

ya vedat gercekten çok baydı,konuyu biz forumca kendi adımıza kapatalım artık.gelirse yorum yaparız

onyekuru bitti diyolar.aboubakar bitmek üzere dediği için ertan,ondan da umutluyum.en kötü diagne satılır,aboubakara para bayılır.
+bonus şeklinde falan.bonservisiyle ya da zorunlu opsiyonuyla bize ait olur tamamen.

banega için yöneticler girişimler devam ediyo demiş,ali naci gazetede yazmıstı.seri olmuyosa,naingolan zor olsa da denenmeli ya da leminayı kiralamak lazım

mitroglu süre mi buldu ki?yunusla en az dakika bulan oyuncu.mugdat bile daha cok oynamıstır

Süre bulacakken full sakat olmasaydı oynardı.

Hep ihtiyacımız olduğu dönemlerde sakattı sonra zaten toparlayamadı.

Bence gönderilmeli ama ona o maaşı verecek takım yok futbol piyasasında.

Bari başka bir takım ile %40-60 falan bölüşüp kurtulabiliriz. Diğer türlü imkansız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt