Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyine anlamadiniz yahu

Adam diyorki, hic bir kulup le anlasmadim (Yani fenerbahceyle anlasmadim diyor) o

kuluplerin anlasmasina bekliyoruz diyor (burada Galatasaraya kast ediyor)

Yani adam bize bekliyor
Aynen öyle, bu akşamki toplantıyıda düşününce taşlar yerine oturuyor. Bizimkiler vedata bekle biz bir teklif daha yapacaz demiş olabilirler. Bu akşamki toplantı sonucunda yarın kesinleşir olay.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Moses ******** Kruse ********* Rodrigez

**************** Vedat ******************

İlk 3 e oynarlarmi ?

Falcao'yu beğenmemek değil mesele, tempolu genç orta sahan ve kanatların olur koyarsın Falcao'yu, çok da güzel olur. Ama bizim şu takıma olmaz. Ayrıca "da" ayrı yazılır:geek:

Bu sene dediğin şeyler mi vardı ki biz şampiyon olduk? Bizim lig için bu kadar zorlamaya gerek yok

Hepsini geçin abi silahım olsa hakemi vururdum diyor herif aynı başkan beşiktaş ın 7 attığı maçta var bozuk dediler elinden aldılar maç tek demeci yok. Bu herife para kazandırmak nasıl bir midedir? Koca takım bu çapsızlara mı kaldı? Bu iş baydı artık bu sene iki maçta bunları beşleyip kümeye yollayalım olay bitsin gitsin artık.

Arjantin XI: Armani, Foyth, Pezzella, Otamendi, Tagliafico, De Paul, Paredes, Lo Celso, Messi, Dybala, Aguero. Şili XI: Arias, Isla, Diaz, Medel, Jara, Pulgar, Beausejour, Vidal, Aranguiz, Vargas, Alexis Sanchez. 22.00 / TRT Spor

Güntekin Onay: Galatasaray transfer komitesine yakın bir arkadaşım yaklaşık bir ay önce Falcao adının geçtiğini söylemişti. [beIN]

@futbolarena
·
36sn

Girişimde bulunulmadı.

Teknik heyetin yönetime sunduğu listede Aboubakar yer almıyor. ÖZEL - Galatasaray'da Aboubakar gerçekleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt