Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değil de Banega ve Falcao gelirse forma satış rekoru kırılır. Kasten ben öğrenci halimle ikisinin de formasını almak için bekliyorum şimdiden, bu adamlara harcadığımız paranın büyük bir bölümünü zaten forma satışı ile karşılamış oluruz

Onu geçtim sırf bu kadroyu izlemek için taraftar akın eder stada

Fenerbahçe gibi dilenerek değil vizyon ile kulübe para girişi sağlamış oluruz

Haluk Canatar: "Şu kulüple anlaştık, bu kulübe imza attık gibi bir şey yok. Şu an itibariyle bir kulüple anlaşmışlığımız yok." (A Spor)

O değil de Banega ve Falcao gelirse forma satış rekoru kırılır. Kasten ben öğrenci halimle ikisinin de formasını almak için bekliyorum şimdiden, bu adamlara harcadığımız paranın büyük bir bölümünü zaten forma satışı ile karşılamış oluruz

Onu geçtim sırf bu kadroyu izlemek için taraftar akın eder stada

Fenerbahçe gibi dilenerek değil vizyon ile kulübe para girişi sağlamış oluruz
Forma satışı ile hiç bir şey karşılayamaz kulüp maalesef. Aylık ücreti çıkar belki rekor satış olsa bile.

Paraların büyük kısmı Nike şirketine gidiyor.

Zaten adam kendi parasını 3-5 maç alarak çıkartır. Önemli olan adamı ikna edip getirebilmek. Yöneticilik iş bitiricilik budur. Yani ligimizin gol kralını getirmek yok muriçi getirmek yok Babeli ikna etmek yok Ademi getirmek bunlar beceri değildir. Yahu zaten şu forumumuzdan herhangi bir renkdaşımız bile yönetici olsa Alır gelir bunları. İsmimiz zaten getirir bunlrı ekstra bişeye gerek yok.

Haluk Canatar: "Vedat Muriqi için Semih Özsoy'dan dün bir davet aldım. Kulüpler anlaşmış, düşüncelerini sordum. Belli başlı, açıklayamayağım özel konuları konuştuk, ben de değerlendireceğimi söyledim ve ayrıldım."

Vedat hic bi kuluple anlasmadi diyo haluk canatar denen arkadaş

vedat fbyi istemiyor, menajerde şu fenere göndermek istemiyor oyuncuyu sonrası için ben bunu sezdim. Ama rize baskani işleri değiştiriyor işte

Haluk Canatar: "Futbol kamuoyu bunun içinden çıkamıyor, ben hiç çıkamıyorum, o vaziyetteyim. Benim için önemli olan oyuncu. Her gün Vedat, Vedat... Bundan en çok sıkılan Vedat. 'Ağabey, utanıyorum artık' diyor."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt