Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Menejere bak lan Arap bi klup Serdara 5 vermis ben Fenerle anlastim demis allah cezani versin senin

hay vedatınıza be şu çöp herif için zaman kaybedioz gidin başka adam bakın kuscam artık

bu arada bizde 1 tane yerli orta saha yok fenerde tonla var acayip bi dengesizlik sözkonusu

ekici,belöz,tolga,tolgay,ozan

vs

selçuk

toplanti yaptigimiz dogru demek ki

Puskası alalım Palermodan hiç strese gerek yok 10 tane Vedat eder

Muriç transfer sürecinde resim aynen şudur : ismimiz karşısında resmen ezildiler. Yediremiyorlar kendilerine. Kaleci Altay da işin çileği oldu. Yazık adamlara :) bunlara giden futbolcunun vizyonsuz olduğunu biz biliyoruz da futbolcular bilmiyor mu ? Bal gibi biliyorlar cin gibi hepsi. Gidenler paraya giderdi ve şu durumda onuda veremiyorlar. O yüzdendir zerre ilgilenmiyor ve endişe duymuyorum onlara gidenlerden.

Kimsede demiyor ki bu fenerbahçe bu paraları nerden buluyor? Ulan şampiyon olmuş Galatasaray tak diye 4 milyon euro masaya koyamıyor ya da ffp diye koymak istemiyor. Bunlar Kaç milyon euro zarar ettiler, bu uefa ne iş yapar bunları denetlemiyor mu? Para mı aktarıyolar bunlar cebinden. uefa sen ne pislik bir kurumsun

Fener Vedat'dan niye hala vazgeçmiyor bütün olay Galatasaray kompleksimi ? Bu kompleks fahiş fiyattan oyuncuyu alıp zarar etmeyi göze alacak kadar önemli mi? Vedat gelmezse Ersun istifa ederim filan mı dedi acaba? fb nin ben bu senede kötü idare edileceğini düşünüyorum.

Her gün fotoğraf atılıyor ama henüz bir icraat göremedik kamp başladı takım geçen seneden daha iyi değil şuan

ulan bizim mallar geçen seneki emre olayından ders almamışlar. takımda forvet yokken gidip tonla parayı emre'ye gömdüler. yine akıllanmamışlar ki vasat bir forvete tonla para dökecekler.

inşallah vazgeçilir bu transferden. tek korkum abdürrahim malı. gaza gelip gider 6-7 milyon euro bayılırsa resmen sıçarız.

çapsız yönetim böyle giderse mırıldanmalar başlar yakında

Fenerbahçe Muriç'e 6 milyon, Altay'a 1,5 milyon veriyormuş. Şimdiden -7,5 milyon euro'dalar. Bunlar bütçeyi dengeleyip geri kalan bölgelere nasıl transfer yapacaklar? Vedat sanırım as forvetleri olacak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt