Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Linnes/Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Nakamba Banega
Feghouli Belhanda Babel
Falcao

+ Okan Kocuk , Şener , Ahmet , Gökay , Taşdemir , Donk , Taylan , Yunus , Jimmy , Aboubakar , Adem

Perfecto

Reis hücum oyuncularının yaşına çok takılmıyorum şu anda öncelik hücum oyuncularımızın kalitesi, hı Falcao'nun Banega'nın yaratacağı etkiyi yaratacak bu adamlar kadar kaliteli hem de 23 yaşında olan versiyonu varsa buyursun yarın floryada antrenmana çıksın. Kaleci konusunda yapacak bir şey yok Muslera isterse 35 yaşında olsun Galatasaray ile nokta koymasını istiyoruz kariyerine

Mesajımda bekleri değiştirmemiz gerektiğini de söyledim

Ayrıca neden satamayalım ? Türkiye'den satış konusunda tek pazar Avrupa mı ? Çin'i Arabistan'ı ne güne duruyor ? seni duyan da aldığımız her futbolcuyu Avrupa'ya iyi paraya satıyoruz takımımızın vizyonu misyonu bu sanar

28 yaşında Rodrigues'i 9 mil.€ bonservis ile satmadık mı ?
Kader Keita'yı sattığımız da 28 yaşında değil miydi ?
Burak'ı Çin'e 8 mil.€ ya sattığımızda 30 yaşında değil miydi
Gomis'i 33 yaşında satmadık mı ?

Sadece bizim için değil rakiplerimiz için de geçerli bu durum Nani&Demba Ba ve Sosa gibi adamların satışı 18 yaşında mı yapıldı bu ligde ?

Bence Falcao&Banega gibi adamları alırken düşüneceğimiz ilk konu bu adamlar nasıl Avrupa'ya iyi fiyata satarız olmamalı reis

*Nakamba konusuna gelince de Makalele yazmadık oraya Nakamba yani alamayacak bir tarafı yok sadece haberlerden takip edip de EPL'ye 20 mil.€ bonservis ile gidecek haberlerine inanmayalım
Gorusune saygi duyuyorum reis ama ben FFP ile beraber bizim icin en dogrusu scout transferi oldugunu dusunuyorum. Falcao'ya yillik 4m, Banega'ya yillik 3m, Muslera 3m, Belhanda 3m, Feghouli 4m, Babel 2.5m... bu paralari vermeye deger mi? Sonra kulup batiyor diyoruz.

bu Yusuf Erdoğan transferi neoldu? alamadı galiba bonservisini Bursadan

bonservis vermek yıllık uçuk paralar vermekten iyidir

34 yaşındaki adama 8 milyon veririz 1 sene yararlanırız ama 8 milyon bonservis versek hem daha uzun yarlarlanır hem de para kazanabiliriz
8 mil.€ bonservis ödeyebilecek kadar bonservis getirisi varsa takımımızda yaparız tabi senin dediğini o zaman adamın bonservisine bakmadan Marco&Luyindama&Diagne filan peş peşe geliyordu

Ama şu anda ? Luyindama'nın bonservisini aldığımızı düşünürsek -3.8 mil.€ al/sat dengemiz

Gunlerdir Vedatin gundemi mesgul etmesinin tek olumlu yani Diagne nin gundemden dusmus olmasidir.
Not : yakin zamanda instagramdan paylasim yapar tekrar gundeme gelmek icin

şampiyonluk öykümüz hakemler ve cezalardan bahsedilmeden 23 dakika,trabzonun basarı öyküsü 30 dakika @beinsports ne köpeksiniz siz
50348
müzik dinlerken trabzon 30 dakikayı gördüm,lanet ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt