Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalnız ortada bir çelişki var..rize başkanı muriçin gitmesini istemiyoruz dedi.. muriçin menejeri de şu an kesin olan şey muriçin rizede kalmayacağı dedi.. 0rtada bir tiyatro dönüyor resmen..

Anlaşmamışız bile daha biriyle yaa:))) ulan banegayı bekleyenler var bir de burada.

Harbiden buyuk rezalet.

Bu adamdan Aboubakar- Banega bekliyoruz.

Bosuna demiyoruz ust duzey sportif direktor lazim diye, Comolli gibi vasat olmasada onun ayarinda bir adam sart.

Bi de 10m+3 bonus+kdvden şüphem kalmadi artik. Bu kadar istenmeyen bir adamı 10a aldik 5m de kâr edelim 15e satalım diye düşünmezler herhal. Giren 15i çıkartmak icin uğraşıyorlar belli ki.

arkadaşlar gelecek hafta baya yoğun olacak transferler.. a spor istihbarat şefi aykut ince izne çıkmış.. bu adam izne çıkınca olmayacak transferler bile oluyor:)

Ingilizce seviyesi 'I love you hocam' dan oteye gitmeyen bir babayigitten Falcao, Banega, Nainggolan bekliyor bu arkadaslar.

Videonun gercek oldugu gayet acik. Bir Turk espirituel arkadasimiz trollemis Abdurrahimi. Bari 18 falan deseydi. Zaten oyuncu bize 15e mal oldu

Vıdeo gercek gsnnın butun hesapları twıtterda ılk paylasanı bulmaya calısıyor apo baba kızdı herhalde

Abdürrahim Albayrak gidene kadar yazmamaya karar verdim.Kendisi profesyonellikten son derece uzak birisi.Yurt dışından transfer yapma imkanı hiç yok.Yurt içinde de para basması lazım.Diagne transferiyle Galatasaray ı çok zor bir durumun içine sokmuştur.Fatih hocanın istediği bir oyuncu değildi.İstediği oyuncular olmayınca mecbur kalındı.Kendisi de belirtmişti sezon içinde bir röportajda.Son bilgilerimi paylaşacağım sonra Abdürrahim Albayrakın gitmesini bekleyeceğim.Kaynağımdan aldığım son bilgiye göre Banega,Naingolan,Aboubakar ve Falcaoyu unutun.Bunlar kesinlikle olmayacakmış.Çünkü Diagne satılamıyormuş.Gelen teklifler geri çekilmiş.Ekside olduğumuz için bütün oyuncular satılabilirmiş.Kime teklif gelirse.Hocayla sürekli toplantı yapılıp merak etmeyin transferler yapılacak deniliyormuş ama benim aldığım izlenim durum parlak değil.Bunlar olur ya da olmaz bilmem ama kaynağıma güveniyorum.Transfer dönemi sonunda verdiğim bilgiler değerlendirilir.Umarım iyi şeyler olur.Gerekli transferler yapılır.Ancak hiç sanmıyorum.Benden bu kadar hadi eyvallah.

Abdürrahim Albayrak gidene kadar yazmamaya karar verdim.Kendisi profesyonellikten son derece uzak birisi.Yurt dışından transfer yapma imkanı hiç yok.Yurt içinde de para basması lazım.Diagne transferiyle Galatasaray ı çok zor bir durumun içine sokmuştur.Fatih hocanın istediği bir oyuncu değildi.İstediği oyuncular olmayınca mecbur kalındı.Kendisi de belirtmişti sezon içinde bir röportajda.Son bilgilerimi paylaşacağım sonra Abdürrahim Albayrakın gitmesini bekleyeceğim.Kaynağımdan aldığım son bilgiye göre Banega,Naingolan,Aboubakar ve Falcaoyu unutun.Bunlar kesinlikle olmayacakmış.Çünkü Diagne satılamıyormuş.Gelen teklifler geri çekilmiş.Ekside olduğumuz için bütün oyuncular satılabilirmiş.Kime teklif gelirse.Hocayla sürekli toplantı yapılıp merak etmeyin transferler yapılacak deniliyormuş ama benim aldığım izlenim durum parlak değil.Bunlar olur ya da olmaz bilmem ama kaynağıma güveniyorum.Transfer dönemi sonunda verdiğim bilgiler değerlendirilir.Umarım iyi şeyler olur.Gerekli transferler yapılır.Ancak hiç sanmıyorum.Benden bu kadar hadi eyvallah.

Hic senden duyum goremedim daha once

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt