Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karalar bağlamaya lüzum yok. Bunlarin cezasi açıklanınca bunlar ortaliktan toz olurlar zaten. Biz kendimize bakalim. Bizim tek rakibimiz kendimiz. Icimizde çok çabuk yıpranıp bolunuyoruz. Yeri geliyor hemen birlesiyoruz. Türk olmakla alakali sanirim bu.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bizim kulüpte su an en büyük eksiklik profesyonellik onun acısını cekiyoruz ve kendi taraftarmız bununla alay edecek duruma geldi

Vedatı kaptırdık mi simdi ben uyuyamam ama bugün gitti Kosovalı ibrahimovic.Comolli varken bizim işimiz zor beyler,ali koç ve comolli tam bela çıktılar,bu ikisi varken bize şampiyonluk hayal.Adamlar tuttuklarını kopariyorlar helal olsun yönetim dediğin boyle olur biz de hayal kuralım şampiyonluk falan diye herifler aldılar BAŞINI gidiyorlar.
Lol

Ultraslan simdi fena dot oldu atlamayacakti bu konuya muriqral fenere gidiyormuş

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Simdi muriqi kötülemeyin beyler adam en iyi santrforuydu gecen sezonun, kalitesi de ortada ama inş hicbi katki veremez xd

—————————

bizim kulüpte su an en büyük eksiklik profesyonellik onun acısını cekiyoruz ve kendi taraftarmız bununla alay edecek duruma geldi
Çünkü toplum olarak öyle bir hale geldik ki herşey goygoy herşey komedi gibi geliyor insanlara. Ülkenin yarısı böyle. Şu sosyal medyalar olmadan öncede mi böyleydik yoksa şimdi herkese ulaşmak kolay diye mi bu güruh insanlari görmeye başladık bilemiyorum. Ben bu kadar boş ve cahilce isler yapan insan toplulugu görmedim. Insanlar elbet hata yapacak edecek ama fake hesaplarla takma isimlerle dalga geçmek bence büyük bir psikolojik sorun. Toplumda yer edinememis kendini ispat edememis kişilere bakin çoğu bu sekilde hesaplara sahip kisiler.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oh be kurtulduk yeter artık her gün vedat vedat bu nedir ya gerzekler çalım attık diyolar hey Allahım ya bu kafalar yüzünden Türk futbolundan bir şey olmuyor.

Ben üzüldüm. Bizim kalibre ne ki neyiz biz barca bayern falan mi?

—————————
D-zJdIvX4AIXjCi.jpg

Arkadaşlar FFP için sadece yaz ayını değil komple sezonu kapsıyor deniyordu, yani yaz transfer dönemini ekside kapatıp kışın satış yapsak problem olmuyormuş sanırım. Eğer bu gerçekse, biz yaz döneminde satış yapmadan aldığımız bonservisli oyuncuları ŞL listesine ekleyebiliyor muyuz?
evet

Muriç henüz tam kararını vermemiş diyorlar. Anlaşma kulüpler arasında. Sanki biraz acele bir açıklama yapılmış gibi Rize'den.

stoch şampiyonlar liginde oynamak için fbye geldim demişti.. baklım muriç şampiyonlar liginde oynayabilecek mi:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt