Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu paylaşımlar hayra alamet değil. Vedat'a baskı için yapıyorlar. Aslında bir yönden de iyi oluyor. Gündem Vedat ile meşgulken arka planda gidenlere ve geleceklere yönelik daha rahat çalışılır.

Ben bilakis, Muriqinin basarili olabilecegini dusunuyorum. Bize gelse guzel bir alternatif derdim. Kruse ile fenere buyuk katki getirebilir. Lakin medyaya dusen ucretler vs delilik

Fernando seneye bedavaya gidecek, performansı da yeterli değil 4-5 civarı bir şey kazanalım.

fb kadar mal bi klüp yoktur.. yıllardır kendilerini istemeyen futbolculara diğer takımlardan 3..5 fazla vererek transfer etttiler..

Gelen oyuncular sırf para için geldikleri için de başarılı olamadılar..

Bunlar bu kafayla batmaya mahkum

Mehmet Topuz transferinde ayni cirkefligi göstermişlerdi. Sonunda yanlis hatirlamiyorsam aziz ucak/helikopter mi nedir gidip almisti Topuzu. Oyuncularin gudulecek koyun gibi muamele gormesi uzuntu verici. Uzerlerinden dönen paralar normal dışı

Ben bilakis, Muriqinin basarili olabilecegini dusunuyorum. Bize gelse guzel bir alternatif derdim. Kruse ile fenere buyuk katki getirebilir. Lakin medyaya dusen ucretler vs delilik
Aynı şeyden bahsediyoruz aslında, "alternatif" bir adama sanki senede 40 maç forma verilecek bir star muamelesi çekildi, bir de UltrAslan'ın gereksiz dramatikliği de eklenince...

Oh be, averaj bir topçuya sırf yerli statüsü yüzünden gereksiz bir anlam ve saçma salak bir dramatik anlam yüklendi, neyse nice kazıklara FB.
Yerli statüsünde bile değil, Vedat Rize de yabancı olarak oynadı. Sözleşmesi seneye bitecek yabancı bir futbolcuya bu paraları vermek akıl işi değil. Verilmiş sadakamız varmış Fenerbahçe'ye ne kadar teşekkür etsek az kalır.

Fener bizle Alper Potuk için kapıştı 7 milyon euro bayıldılar şimdi kurtulmak için can atıyorlar yıllık ücreti şuan 2 milyon euronun üstünde.

Tarık Çamdal da ise bu sefer kazık bize girmişti.

İyi ki şu al sat olayı var yoksa gidip 6-7 milyon euro Vedat'a kesin verirdik.

Yahu adamların kadrolarına en az 8..9 oyuncu gerek.. diğerleri küme düşmeye oynadılar geçen sene..

Üstelik o 8..9 oyuncu fark yaratacak oyuncu olması gerek..

fb yi konuşmaya gerek yok anca orta sıralara oynarlar

Ömer Bayram ve Ahmet Çalık ikilisinden 1m civarı kazanabilmek lazım

Yerli statüsünde bile değil, Vedat Rize de yabancı olarak oynadı. Sözleşmesi seneye bitecek yabancı bir futbolcuya bu paraları vermek akıl işi değil. Verilmiş sadakamız varmış Fenerbahçe'ye ne kadar teşekkür etsek az kalır.

Fener bizle Alper Potuk için kapıştı 7 milyon euro bayıldılar şimdi kurtulmak için can atıyorlar yıllık ücreti şuan2 milyon euronun üstünde.

Tarık Çamdal da ise bu sefer kazık bize girmişti.

İyi ki şu al sat olayı var yoksa gidip 6-7 milyon euro Vedat'a kesin verirdik.
Katılıyorum. Aslında biz bence FFP al-sat olayı ile ödüllendirildik, belimiz az da olsa doğruldu, sportif başarı da var. Fener malum karbon kağıdı politikası uyguluyor söz konusu biz olunca.

Yürüyedur (!) Fener :asd:

Vedat Fenere imzayı atsa da tam rahatlasak... 4 m euro artıdayız gibi düşünüyorum Mitro kalsın sağlam bir forvet alınsın işte

Naingolan Banega
--------Belhanda------

Offff

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt