- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Tranşfer var mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şener, Süleyman, MustafaSeneye 8 yabancı sınırı geldiğinde ilk 11e koyacqk 3 yerli kim olacak.
Şener, Topal ve Jimmy mi!
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Begenmedigin cöp yok kardes.Bence Arda Turan için Yusuf Erdoğan'dan vazgeçildi.66 numaralı formayı giyer bence..
Aynı şeyden bahsediyoruz aslında, "alternatif" bir adama sanki senede 40 maç forma verilecek bir star muamelesi çekildi, bir de UltrAslan'ın gereksiz dramatikliği de eklenince...Ben bilakis, Muriqinin basarili olabilecegini dusunuyorum. Bize gelse guzel bir alternatif derdim. Kruse ile fenere buyuk katki getirebilir. Lakin medyaya dusen ucretler vs delilik
Yerli statüsünde bile değil, Vedat Rize de yabancı olarak oynadı. Sözleşmesi seneye bitecek yabancı bir futbolcuya bu paraları vermek akıl işi değil. Verilmiş sadakamız varmış Fenerbahçe'ye ne kadar teşekkür etsek az kalır.Oh be, averaj bir topçuya sırf yerli statüsü yüzünden gereksiz bir anlam ve saçma salak bir dramatik anlam yüklendi, neyse nice kazıklara FB.
Begenmedigin cöp yok kardes.
Albayrakin GSC hesabi gibisin
Ben bilakis, Muriqinin basarili olabilecegini dusunuyorum. Bize gelse guzel bir alternatif derdim. Kruse ile fenere buyuk katki getirebilir. Lakin medyaya dusen ucretler vs delilik
Katılıyorum. Aslında biz bence FFP al-sat olayı ile ödüllendirildik, belimiz az da olsa doğruldu, sportif başarı da var. Fener malum karbon kağıdı politikası uyguluyor söz konusu biz olunca.Yerli statüsünde bile değil, Vedat Rize de yabancı olarak oynadı. Sözleşmesi seneye bitecek yabancı bir futbolcuya bu paraları vermek akıl işi değil. Verilmiş sadakamız varmış Fenerbahçe'ye ne kadar teşekkür etsek az kalır.
Fener bizle Alper Potuk için kapıştı 7 milyon euro bayıldılar şimdi kurtulmak için can atıyorlar yıllık ücreti şuan2 milyon euronun üstünde.
Tarık Çamdal da ise bu sefer kazık bize girmişti.
İyi ki şu al sat olayı var yoksa gidip 6-7 milyon euro Vedat'a kesin verirdik.