- 3 Haziran 2015
- 57.449
- 66.677
- 4.143
Nası kitledik gülüşü bu nerde görsem tanırımEkli dosyayı görüntüle 50393
Bu adam gülünce kendi kendime mutlu oluyorum
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nası kitledik gülüşü bu nerde görsem tanırımEkli dosyayı görüntüle 50393
Ali Koç güya şeffaf olacağız diyordu. Tepki alacaklarını bildikleri için Fener yıllardır KAP'a ücret açıklaması yapmıyor.Fener muhabirleri de 3.5m nin üstünde demeye başladı rakam söylemiyorlar tepki gelecek diye
Sen olacagina bak,bagirtacaklar bunlari az kaldiBenim anlamadigim tek konu Bu sikeciler nasil istedikleri gibi 5-6 Milyon bonservis ödüyor? Süper Ligde biz dahil hiçbir takim Bu dönemde rahat rahat çikarip öyle bonservis ödeyemez. Ya adamlar cezayi göze aldi yada UEFA bunlara bakmiyor.
Aldiklari adamlar tutmaz ve UEFA cezayi basarsa çok fena biterler Bu sefer
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Kusura bakmayin beyler
fanatik gassarayli olsamda, ben hasan kartalin yerinde olsam vedata feneri aninda verirdim hic dusunmeden.
|
|
Berkeyi bonservisiyle vereceklermiş. Geçen yıl 2 milyon euroya almışlardı.verdikleri hep alt yapinin dandik topcularidir. rize malperi falan alamaz
Hangisi? Bulamadım benSosyal medyada dolasan Abdurrahim Albayrak Diagne transfer gorusmesi motajdir ins.
oy mustafam![]()
![]()
![]()
Babel Yuto Jimmy gelmisler
gecen sezon ligin en iyi 3-5 kalecisinden biri olan gökhani asla kesemez. o berke ve menajerinde zerre akil olmadigi icin sürünüyorlar oradan oraya.Berkeyi bonservisiyle vereceklermiş. Geçen yıl 2 milyon euroya almışlardı
kazik diyordu antuda. simdi dunyanin en iyi forveti olmusturBeyler muricu yi övün fb bize nasil calim atti 1 2 cümle yazinda antudan buraya gelen 66yozgat gibi gerizekali kuslar tatmin olsunlar xD
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

5 in ustundeki fiyatlari mecbur aciklamak zorundalar. Aciklama yoksa verilen bonservisler 5 in altinda oldugundandirnAli Koç güya şeffaf olacağız diyordu. Tepki alacaklarını bildikleri için Fener yıllardır KAP'a ücret açıklaması yapmıyor.