Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kusura bakmayin beyler

fanatik gassarayli olsamda, ben hasan kartalin yerinde olsam vedata feneri aninda verirdim hic dusunmeden.

Gene transfer yapamama rezaleti devam ediyor.

Boşta oyunculari alıyoruz anca.

Vallahi en son diagne den sonra anadolu takımlarından topçu alınmasına karşıydım. Hep bir umut alıyoruz bu sefer olacak diyoruz elimizde patlıyor. Şimdi çok iyi bir scout veya değil iyi bir 8 numara transferiyle kapatsak transfer sezonunu razıyım.
Ama bir oyuncu satmamız lazım en azında ffp için işte onu bulamadım.

Not: Diagne elimizde patladığını varsayarak yazdım. Satarsak iyi bir 8, iyi bir forvet tamamdır

Benim anlamadigim tek konu Bu sikeciler nasil istedikleri gibi 5-6 Milyon bonservis ödüyor? Süper Ligde biz dahil hiçbir takim Bu dönemde rahat rahat çikarip öyle bonservis ödeyemez. Ya adamlar cezayi göze aldi yada UEFA bunlara bakmiyor.

Aldiklari adamlar tutmaz ve UEFA cezayi basarsa çok fena biterler Bu sefer

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Sen olacagina bak,bagirtacaklar bunlari az kaldi

Kusura bakmayin beyler

fanatik gassarayli olsamda, ben hasan kartalin yerinde olsam vedata feneri aninda verirdim hic dusunmeden.

Abi adamlarin bir Koç holdingi vermedigi kalmis biraz zorlasa onu da alacak

Akilli adam kartal

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

bu arada bonservis üzerinden bi degerlendirme yapacak olursak...biz 2017-2018 sezonundan itibaren toplamda 34 maçta 32 gol atmıs diagneye 10 milyon verdik.verdiğimiz para 2-3 milyon fazlaydı.ve diagne kasımpaşada golleri sıralarken ve bize transferi söz konusuyken dizilen övgüler malum.ki ben o zaman begenmiyorum dedim,golleri sıralarken.ama gelince destek oldum mecburen.bize gelip şampiyonluga katkıda da bulundu.11 gol az bişey degil.her türlü satacagız.

muriqi 2018-2019 sezonunun 2.yarısı öncesinde yok,sadece bi dönemde cıkıs yakaladı ama özellikleri iyi olan bi forvete dönüştü kısa zamanda.bi potansiyeli var yani.ama 6 milyon+4 oyuncu baya bi kazık acıkcası.ve bunca baskı+tantanadan sonra fenerde tutar mı?tutmak bi yana geleceği bitmiş olabilir

ok.gif
mavi örümcek - 07.07.2019 14:03​
bos.gif

en son 6s ye transfer calimi attigimizda yanlid hatirlamiyorsam nöştater gelmisti
lol.gif

zuhahaahhaaha

66yozgatfb, burdaysan aksam ariycam seni hazir ol

:cigara:

Mustafa'nın bacaklarda kalınlaşma var, Atalay'ın üst bölgesinde, yazı iyi geçirmiş gibiler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt