Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her yıl 'orda bir aslan var' 'şurda bir aslan yatıyor' diye diye anadolu kulüplerinden kazık yemeye doyamıyoruz. Adamlar 100.000 dolar dahi vermediği, 2-3 yıldır türkiyede olan 1 yıl iyi sezon geçiren oyuncuları ligdeki büyük takımların sidik yarıştırması yüzünden 4'e 5'e satıyorlardı. Bu sene yine aynısı oldu. Şu amatör duygulardan arınıp yaşananları daha geniş çaplı analiz etmek lazım. Vedat transferi sürecinde ultraslan'ın yaptığı basit bir hareketti. Müzesinde Şampiyonlar Ligi eksik olan ve hedefi bu kupa olan kulübe yakışmayan bir hareketti. Bunun dışında bu gereksiz sürecin bitmesinden memnunum. Hedefleri doğrultusunda hamleler yapan Galatasaray görmek istiyorum.

Fener muriqi'ye 4 milyon euro + alper + berke + barış(kiralık) vermiş,

rize alper ve berke'yi parlatıp tekrar fener'e geri satar, muriqi'yi de bedavaya geri alır.

Eksisozluk

Şu Banega ve Falcao/Aboubakar transferlerini resmiyete dökelim artık,

Bir kere de asıl transferlerimiz lig başlamadan önce gelsin takıma kampa katılsın

Oh be kurtulduk Muriqi denen çöpten gündemden düşerde biraz adam akıllı isimler görürüz.

Gürkan kubilayı dinleyen bir fbli olsam, şampiyonluk cepte derim adam öve öve bitiremedi vedatı ve fbyi. Vedat çok çok müthiş santraformuş, gol yüzdesi %33 müş sanırım. Açıkçası burada batırıldığı kadar kötü forvet değil ama o kadar iyi de değildir. Dagneyi satıp bunu alsak sevinirdim neyse sağlık olsun.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hasan taysi açıkla hocam o ismi :d

Ne Muriçmiş be kardeşim, Muriç için üzülünür mü?

Yusuf Günay'ın twitine takılan arkadaşlar niye takılıp adamı eleştiriyor ki? Muriç kesin şekilde fenere değil bize gelmek istedi, fenere gitmemek için direndi. Adam da Muriç'i para ile kandıramayacaklarını ima eden "Kuruş değil duruş" twitini attı. Muriç çok net eğer fenere gitmezse önümüzdeki sezon boyunca kadro dışı bırakılmakla tehdit edildi fenerli Rize başkanı tarafından (hatta umarım tehdit bu boyutta kalmıştır), Muriç de imzayı atmak zorunda kaldı fenere olay bu.

Kosova'da, Bosna'da, Polonya'da, Çekya'da 2 tur atsan 90 tane Muriç bulursun bedavaya. Takılmayın bunlara.

Serdar Kelleci isimli Aspor yorumcusunun FB hayali Hatem Ben Arfa imis. Vizyona gel hey yavrum hey :hat:

Ya sev ya terk et biteli çok oldu sanıyordum ben. Mağaradan yeni çıkan arkadaşlar görüyor Elf gözlerim. Durum tespiti ile duygu durum arasındaki farkları da öğretecek değilim burada. Neye üzülüp neye sevineceğimi bana söyleyecek bir sahip arayışım da yok. Köpek de değilim yön gösterilince bi yerlere gideyim. Kimse de bu armanın sahibi değil ki kovsun onu bunu canı sıkılınca.

Sinir tavrı genelde haksızların haksızlıklarını, üzgünlerin üzüntülerini 1. ve en ilkel saklama yoludur. Görünen o ki üzülen de, sinirlenen de ben değilim. Gerilmeyin, üzülmeyin bu kadar hık diye gidersiniz bir gün.

Aspor fenerli holiganlarının Vedat yorumu

VEDAT MURIC YILIN TRANSFERIDIR

İnanamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt