- 1 Mayıs 2018
- 57.958
- 48.727
- 3.873
Vedat asla ve asla herhangi bir kulupte 1inci santrafor olamaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vedatın fenere gitmesinin bizim için iyi bir tarafı şu: Bizim yönetim biraz hırslanacaktır. Transferde biraz daha atik olacaklardır. Vedat transferiyle oluşan olumsuz havayı dagıtmak isteyecektir.
fmvari 1 post olmuşDiagne, Fernando, Mariano, hatta Belhanda'yı güzel bedellere satıp 2 forvet, 3 orta saha, 1 yedek stoper, 1 yedek kaleci ve Onyekuru ile transferi tamamlayalım.
e kendin diyosun el altından verdiklerini bilemem diye,her türlü gömdüler yani : )zaten kapa acıklamıyolar rakamları.boşver gitsin,hasan kartal hem fenerli ham paragöz adamdostum o hasan kartal oldukça bence ben haklı cıkacam. ha el altından verdiklerini bilemem
Bu fotoğraftaki ise değil 6-7 ömrümü veririm ben
santrformus bu

o Vedat yahu. soldaki Falcaosağdakine mi kmk
Bunlar firavun ama her firavunun da bir musası vardırBizi kızdırıp, konsantrasyonumuzu bozmaksa amaç, hepsine geçmiş olsun
Fatih Terim
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
HAK gider kolarov gelir muhtemelenBu arada bunların Uefa kararı ne durumda? Al sat dengesini nasıl sağlamayı planlıyorlar acaba?
ismi alalımosuruktan bir twıtter hesabı bile kaynak olarak gösteriliyor burada. gurrpegi yazınca önemsiz zannediliyor. resmi hesap bile yanılıyor. futbol piyasası bu. gurrpegi candır adamdır. boşu da yoktur transfer duyumunda. bahsettiği isimi biliyorum. ben duyum falan almadım bir yerden sadece bahsettiği ismi biliyorum. eğer gerçekten transfer gerçekleşirse dediği gibi dakika da 100 sayfa atlar bu forum.
Ekli dosyayı görüntüle 50409
Ank+setenGalatasaray muhabirleri gercekten cok vasat, hic birinin birsey bilidigi yok.
Ank+seten