Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.676
- 102.748
- 5.238
Erencan Yardimci - Oyuncu profiliarkadaki fellaini kim la?
tam önlibero tipi var onda hemen kadroya alak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erencan Yardimci - Oyuncu profiliarkadaki fellaini kim la?
tam önlibero tipi var onda hemen kadroya alak
Aynen Vedat'ı onlar alınca çöktük, ne çalım attılar be bize
2 gün önce oyuncu açık açık ben gitmek istemiyorum demişken iki gün sonra kadro dışı kalmakla tehdit edildiği için gitmek zorunda kaldı.
Üstüne 3.75e forvet alamayız diyen başkanları kimbilir ne kadar bonservis kopardı.
Vedatla ilk santrafor diye yola çıkılmaz, yedek adama da o paraları verme lüksümüz yok. İsabet oldu.
Bu öyle basit iş değil, kafalarına göre davranamazlar.
göreceğiz bakalım : )Fiyat anlamında kazık Sergen. Ona katılırım. O parayı vermemiz aptallık da olurdu ona da katılırım. Ama dediğim gibi bu topa giriyorsan alacaksın. Almayacaksan hiç girmeyeceksin. Eksiklerini de söyledim zaten. Bu yıl fikstür çekiminin bile Fener lehine olacağını düşünüyorum hatta. Şampiyon olmak zorundalar. Eksiklerini tamamlayacaklar bir şekilde. Eljif'i 25'e Katar'a okuturlar yine de FFP yi aşarlar. Realist bakarsak geçen seneki takımlarına Messi'yi de koysan bu nasıl topçu derdik. Arjantin milli takımında gördük işte kendisini. Tek başına olmuyor sen de biliyorsun. Takım oyunu bu. Fenerbahçe her mevkide çok kötüydü. Moses'in de tehlikeli olacağını düşünüyorum bu yıl. Zira takım olacaklar diye düşünüyorum. Fejsa'yı hiç izlemedim ama ne kadar beğenmeseler de en çok top kesen/çalan oyuncuları Topal'dı geçen yıl. Eksiklik hissetmeyecekler sanırım o konuda da dediğin gibi. Aynı tip oyuncu imiş.
Belözoğlu 25 dk girip iki sert faul yapsın, sahayı karıştırsın da iç saha maçlarında maç döndürsün diye orada. Fatih hocamız da yapıyor ya arada. Çıkıyor tribüne. Kruse'de var dediğin gibi o zaten etkili olacaktır. Kolarov'u da alacaklar malum. FFP bekliyorlar. Tamamlıyorlar eksiklerini. Bizim için yedek kulübesinin tamamlanması iyi oldu kamp öncesi. 11'ler önemli. Sanırım daha sağlıklı karar veririz hep birlikte 11'ler tam oluştuğu zaman.
6 milyon euro gömmeleri de salaklıklarından değil. Ersun'un kesin ve net ısrarı olmuş çok belli. Tıpkı bizim Emre'ye 4 gömmemiz gibi. Emre'yi Fenerbahçe'de görmek istemezdim misal ben. Muriç'i de istemem. Emre ve Muriç'i Beşiktaş alsa umrum olmaz misal. Abdullah Hoca'ya hiç uymuyorlar. Hadi Emre belki uyar biraz.![]()
Lig için Donk yeterli olabilir ama o ağır hareketlerler CL'de (ki bu sefer o kadar şanslı bir kura geleceğini sanmkıyorum) orta saha çabuk düşer. Fernando- Banega- Feg üçlüsü ile dinamizm imkansız.Fernandonin yedegi Donk . O bölge tamamdir benim icin.
Belhanda icinde bence de birisi daha gelse iyi olur ama sunu da yapabiliriz mesela
Fernando banega
Babel Fegh Onye
Abou
3 oyuncu ile inanilmaz rotasyonlar , taktik degisiklikler yapabilriz. Allah kitap askina bu 3 oyuncuyu becerin
NAINGGOLAN deli meli ama gelirse Melo'dan daha fazla etki ve katki yapar. Tam bir deli ve saha icinde bir ASLAN.
görecek bişe yok umut,fener en son 4 veriyodu 1 hafta önce ve bitse 1 hafta önce biterdi bu transfer.en sonunda gömdüler işte parayı : )neyse kapandı mevzu,ona bakalımgörürsün
adam bizzat fb tv de söyledi bunu. adamların tek derdi ülke içinde şampiyon olmak zaten avrupaya gitsek de bir bok yapamayacağız diyorlar bari ülke içinde şampiyon olup taraftarın gazını alalım aklındalar.
görecek bişe yok umut,fener en son 4 veriyodu 1 hafta önce ve bitse 1 hafta önce biterdi bu transfer.en sonunda gömdüler işte parayı : )neyse kapandı mevzu,ona bakalım