Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.677
- 102.748
- 5.238
Orta saha da buldum kanka! Benim için bu da:adamlar ceza yemeye razı kmk
gerekirse avrupaya gitmeyebiliriz diyordu koç başkan
Anders Trondsen - Oyuncu profili 2019
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orta saha da buldum kanka! Benim için bu da:adamlar ceza yemeye razı kmk
Kanka sol ayağını yalarsın bu adamın o kadar iyi!seni Scout ekibine önerelim kamki
Bize gelse rotasyon oyuncusu olacak adamdan bahsediyoruz. fener için ligde iş yapabilir ama bizim için kesinlikle ilk 11 oyuncusu olamazdı vedat muriçUmut bir strateji değil. Seneye haklı olduğumu görürüz hep birlikte. Umarım siz haklı çıkarsınız tabi de. Bu oyuncu o oyuncu olmayacak. Burak Trabzon'a gitmeden önce de top sürmekte zorlanan kazma bir forvetti. Ersun'un sistemi de bu adamı üst seviyeye çekecek. Bence tabi. Seneye bakalım artık.![]()
Bu öyle basit iş değil, kafalarına göre davranamazlar.adamlar ceza yemeye razı kmk
osuruktan bir twıtter hesabı bile kaynak olarak gösteriliyor burada. gurrpegi yazınca önemsiz zannediliyor. resmi hesap bile yanılıyor. futbol piyasası bu. gurrpegi candır adamdır. boşu da yoktur transfer duyumunda. bahsettiği isimi biliyorum. ben duyum falan almadım bir yerden sadece bahsettiği ismi biliyorum. eğer gerçekten transfer gerçekleşirse dediği gibi dakika da 100 sayfa atlar bu forum.
Ekli dosyayı görüntüle 50409
yahu ne psikolojisi yapmayın alltarafı vedat muriki aldılar karsılığında da bi ton para ile bilikte transfer çalımı attık dedikleri bi baska adamı önerdiler.
zaten olmayan parayı bu trasnfere yatırmamamız cok ıyı oldu. üstelik herifin seneye yerli olacağı bile kesin değil.
söylediklerimde çamur atmak falan değil en basından beri çoğumuz bu şekilde konusuyor burada

arkadaki fellaini kim la?Yok 50
![]()
Vedat psikolojik bir hamle olmasının yanı sıra Ersun'un toplu hücum ve ileride baskılı oyunu için pivot santrafor ihtiyacını da gidermiş oldu. Oyunu rakip alana yıkmak istiyorsanız da böyle bir oyuncu gerekli. Moses ve Rodrigues de kanat akınları için önemli. Hücum hattını tamamladılar. Orta sahaya N'diaye ve bir 10 numara alırlarsa orayı da tamamlamış olurlar. Defans hatları da idare eder. Kalecilerinin hepsi kova ama lig için yine de yeterli. Bu yıl şampiyon oldular oldular, olmadılar batarlar. O yüzden bu hamle psikolojik kırılma için önemli olacaktı.
İç sahada maç kaybetmezler eksiklerini tamamlarlarsa. Muriç'e istediğiniz kadar kazma demeniz iyi top sakladığını, indirdiğini, yardımlaştığını ve sürekli koştuğu ve üstüne de Rize gibi bir takımda o kadar gol attığı gerçeğini değiştirmez. Biz bu işe girdiysek almalıydık. Almayacaksak da hiç girmemeliydik.
4.5 milyon euro'ya sadece ekibinizi güçlendirmiyor rakibinizi de zayıflatıyor veya daha fazla maliyetle transfer yapmasını sağlıyorsunuz. 5 milyona ligi bilen ve sistemlerine cuk diye oturacak adamı aldılar. Objektif bakarsak durum böyle.
Yine de papazın çayırının suyuna güvenimiz var. Ama bu yıl şampiyonluk yarışında olacaklardır. Kafayı kuma gömmeden doğru hamleler yapmalıyız.
bende buna yakın tahmin ediyorum. 6 falan değildir.
abi kusra bakmada pek katılmıyorum.10 numara zaten krusede.muriqi iyi özellikleri olan bi forvete dönüştü kısa zamanda.ama 2018-2019 sezonunun 2.yarı öncesinde muriqi ortada yok.baskı+tantana sonrası fenerde ne kadar tutar muamma.6 milyon+4 futbolcu sonucu gerceklesmesi ise kazık bi transferdir.muriqiyi begeniyorum ama gelecegi sönmüş olabilir.Galatasaray'ın ise ancak 2.3.froveti olabilirdi.bizim artık hedeflerimiz farklı.rodrgiues fena bi transfer degil ama gecen sezon çok kötüydü.bizde son dönemde bol bol tercih hataları yaptı.küfür ettik durduk.araplarda yine sövmüş.iyi oldugu sezon ise gomis ve mariaonunun ekmegini yedi.moses gecen sezon hiçbişey yapamadı,bu sezon ne verecegi tartısılır.kolarovun bonservisini almayı bekliyolar,ama zor iş.fejsa sakatlıktan sonra gelmiş olacak,topal tarzı bi adam.emre belezoğlu 24 mac oynamış.10 mac kacırmıs ligde.24 macın 8inde ortalama 30-40 dakika şans bulmuş.muriqi faydalı da olabilir ama yetersiz gelebilir fener gibi büyük bi takım için.kruse ise saha içine kendini verirse etkili olur.yani genel olarak yine abartıyoruz feneri
3.750 ye bize vermediler yahu,ne 3,5 milyonu ,hayal bu rakam.sen de inanma böyle garip bişeye