Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne, Fernando, Mariano, hatta Belhanda'yı güzel bedellere satıp 2 forvet, 3 orta saha, 1 yedek stoper, 1 yedek kaleci ve Onyekuru ile transferi tamamlayalım.

Umut bir strateji değil. Seneye haklı olduğumu görürüz hep birlikte. Umarım siz haklı çıkarsınız tabi de. Bu oyuncu o oyuncu olmayacak. Burak Trabzon'a gitmeden önce de top sürmekte zorlanan kazma bir forvetti. Ersun'un sistemi de bu adamı üst seviyeye çekecek. Bence tabi. Seneye bakalım artık. :)
Bize gelse rotasyon oyuncusu olacak adamdan bahsediyoruz. fener için ligde iş yapabilir ama bizim için kesinlikle ilk 11 oyuncusu olamazdı vedat muriç

osuruktan bir twıtter hesabı bile kaynak olarak gösteriliyor burada. gurrpegi yazınca önemsiz zannediliyor. resmi hesap bile yanılıyor. futbol piyasası bu. gurrpegi candır adamdır. boşu da yoktur transfer duyumunda. bahsettiği isimi biliyorum. ben duyum falan almadım bir yerden sadece bahsettiği ismi biliyorum. eğer gerçekten transfer gerçekleşirse dediği gibi dakika da 100 sayfa atlar bu forum.

Ekli dosyayı görüntüle 50409

İbra mı reis

yahu ne psikolojisi yapmayın alltarafı vedat muriki aldılar karsılığında da bi ton para ile bilikte transfer çalımı attık dedikleri bi baska adamı önerdiler.
zaten olmayan parayı bu trasnfere yatırmamamız cok ıyı oldu. üstelik herifin seneye yerli olacağı bile kesin değil.
söylediklerimde çamur atmak falan değil en basından beri çoğumuz bu şekilde konusuyor burada

reyz ali başganın bu hamlesinden sonra 1 cigara yakabilirdim bırakmamış olsaydım hea ;D

Bu arada bunların Uefa kararı ne durumda? Al sat dengesini nasıl sağlamayı planlıyorlar acaba?

Yok 50

D-3natgXsAAL6Sg.jpg
arkadaki fellaini kim la?

tam önlibero tipi var onda hemen kadroya alak

Transfer görmek isteyen gitsin feneri tutsun. ciddiyim senelerdir fb bizden ve bjkden daha fazla transfer yapar ve para harcar.

Vedat psikolojik bir hamle olmasının yanı sıra Ersun'un toplu hücum ve ileride baskılı oyunu için pivot santrafor ihtiyacını da gidermiş oldu. Oyunu rakip alana yıkmak istiyorsanız da böyle bir oyuncu gerekli. Moses ve Rodrigues de kanat akınları için önemli. Hücum hattını tamamladılar. Orta sahaya N'diaye ve bir 10 numara alırlarsa orayı da tamamlamış olurlar. Defans hatları da idare eder. Kalecilerinin hepsi kova ama lig için yine de yeterli. Bu yıl şampiyon oldular oldular, olmadılar batarlar. O yüzden bu hamle psikolojik kırılma için önemli olacaktı.

İç sahada maç kaybetmezler eksiklerini tamamlarlarsa. Muriç'e istediğiniz kadar kazma demeniz iyi top sakladığını, indirdiğini, yardımlaştığını ve sürekli koştuğu ve üstüne de Rize gibi bir takımda o kadar gol attığı gerçeğini değiştirmez. Biz bu işe girdiysek almalıydık. Almayacaksak da hiç girmemeliydik.

4.5 milyon euro'ya sadece ekibinizi güçlendirmiyor rakibinizi de zayıflatıyor veya daha fazla maliyetle transfer yapmasını sağlıyorsunuz. 5 milyona ligi bilen ve sistemlerine cuk diye oturacak adamı aldılar. Objektif bakarsak durum böyle.

Yine de papazın çayırının suyuna güvenimiz var. Ama bu yıl şampiyonluk yarışında olacaklardır. Kafayı kuma gömmeden doğru hamleler yapmalıyız.

Aynen Vedat'ı onlar alınca çöktük, ne çalım attılar be bize

2 gün önce oyuncu açık açık ben gitmek istemiyorum demişken iki gün sonra kadro dışı kalmakla tehdit edildiği için gitmek zorunda kaldı.

Üstüne 3.75e forvet alamayız diyen başkanları kimbilir ne kadar bonservis kopardı.

Vedatla ilk santrafor diye yola çıkılmaz, yedek adama da o paraları verme lüksümüz yok. İsabet oldu.

Psikoloji kısmına gireceklerse son hafta kaçırdıkları şampiyonluklara ve kaybettiği camialara baksınlar.

abi kusra bakmada pek katılmıyorum.10 numara zaten krusede.muriqi iyi özellikleri olan bi forvete dönüştü kısa zamanda.ama 2018-2019 sezonunun 2.yarı öncesinde muriqi ortada yok.baskı+tantana sonrası fenerde ne kadar tutar muamma.6 milyon+4 futbolcu sonucu gerceklesmesi ise kazık bi transferdir.muriqiyi begeniyorum ama gelecegi sönmüş olabilir.Galatasaray'ın ise ancak 2.3.froveti olabilirdi.bizim artık hedeflerimiz farklı.rodrgiues fena bi transfer degil ama gecen sezon çok kötüydü.bizde son dönemde bol bol tercih hataları yaptı.küfür ettik durduk.araplarda yine sövmüş.iyi oldugu sezon ise gomis ve mariaonunun ekmegini yedi.moses gecen sezon hiçbişey yapamadı,bu sezon ne verecegi tartısılır.kolarovun bonservisini almayı bekliyolar,ama zor iş.fejsa sakatlıktan sonra gelmiş olacak,topal tarzı bi adam.emre belezoğlu 24 mac oynamış.10 mac kacırmıs ligde.24 macın 8inde ortalama 30-40 dakika şans bulmuş.muriqi faydalı da olabilir ama yetersiz gelebilir fener gibi büyük bi takım için.kruse ise saha içine kendini verirse etkili olur.yani genel olarak yine abartıyoruz feneri

Fiyat anlamında kazık Sergen. Ona katılırım. O parayı vermemiz aptallık da olurdu ona da katılırım. Ama dediğim gibi bu topa giriyorsan alacaksın. Almayacaksan hiç girmeyeceksin. Eksiklerini de söyledim zaten. Bu yıl fikstür çekiminin bile Fener lehine olacağını düşünüyorum hatta. Şampiyon olmak zorundalar. Eksiklerini tamamlayacaklar bir şekilde. Eljif'i 25'e Katar'a okuturlar yine de FFP yi aşarlar. Realist bakarsak geçen seneki takımlarına Messi'yi de koysan bu nasıl topçu derdik. Arjantin milli takımında gördük işte kendisini. Tek başına olmuyor sen de biliyorsun. Takım oyunu bu. Fenerbahçe her mevkide çok kötüydü. Moses'in de tehlikeli olacağını düşünüyorum bu yıl. Zira takım olacaklar diye düşünüyorum. Fejsa'yı hiç izlemedim ama ne kadar beğenmeseler de en çok top kesen/çalan oyuncuları Topal'dı geçen yıl. Eksiklik hissetmeyecekler sanırım o konuda da dediğin gibi. Aynı tip oyuncu imiş.

Belözoğlu 25 dk girip iki sert faul yapsın, sahayı karıştırsın da iç saha maçlarında maç döndürsün diye orada. Fatih hocamız da yapıyor ya arada. Çıkıyor tribüne. Kruse'de var dediğin gibi o zaten etkili olacaktır. Kolarov'u da alacaklar malum. FFP bekliyorlar. Tamamlıyorlar eksiklerini. Bizim için yedek kulübesinin tamamlanması iyi oldu kamp öncesi. 11'ler önemli. Sanırım daha sağlıklı karar veririz hep birlikte 11'ler tam oluştuğu zaman.

6 milyon euro gömmeleri de salaklıklarından değil. Ersun'un kesin ve net ısrarı olmuş çok belli. Tıpkı bizim Emre'ye 4 gömmemiz gibi. Emre'yi Fenerbahçe'de görmek istemezdim misal ben. Muriç'i de istemem. Emre ve Muriç'i Beşiktaş alsa umrum olmaz misal. Abdullah Hoca'ya hiç uymuyorlar. Hadi Emre belki uyar biraz. :)

Banegayi alip freekick golleri görelim sinodan sonra..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt