Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Bu takım her takıma min. 2 gol atar ve lig'in en az gol yiyen takımı olur.nakamba naingollan
belhanda
fegh a.bakar babel
bu hat kurulsun martta şampiyonuz
BomboşRodop tüyo verdi, forvet falcao ve abu ayarında olacak dedi.
Ikisi de olabilirRodop tüyo verdi, forvet falcao ve abu ayarında olacak dedi.
Her alanda ligin üstünde olan adami avrupadan kimse istemiyor demek ahahaha ula bende böyle boş boş iskembeden atip maas alsam keşke. Bunlar akşam eve gidince cok yoruldum alin terimle kazanıyorum diyorlar mi acabaŞu ilginç biz alsak sürekli medyada verilen bonservis ve parası konuşulurdu ama fb alınca hiç para konuşulmuyor adamın yapacakları abartılıyor. Bu para konusu sırf bizm için grçerli sanırım. Şu an asporda vedat=ibrahimoviç her alanda ligin üstündeymiş adam.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aspor'da inanılmaz derecede fanatik fenerli spiker yorumcu var. Resmen fbtv 2 olmuş. Kanallarda Galatasaray ambargosu ne zaman gelecek merakla bekliyoruz. Çünkü böyle asalakları bu tv'lerde görmek zulüm oluyor.
Rodop tüyo verdi, forvet falcao ve abu ayarında olacak dedi.
Bide Balotelli olsa varya. Karikoyde bunlari dove dove yenerizZamaninda Melo'yu kiralamistik, Nainggolan neden olmasin? Inter yollamak istiyor, top class kulüplerde deli oldugu icin zor oynar artik. Bence bizim taraftarlar icin bicilmis kaftna. 1 tane böyle deli sart takima![]()
Bak bunu burdan alınHer cümlede kus ilan ediyorsunuz be kardesim, garry bence feg’den de babel’den de iyi topcu. Kıyaslama yapacaksak onye ile yapmalıyız. Moses bu sezon oturmadı ama onumuzdeki sezon fener toparlarsa moses da toparlar, hepimiz biliyoruz nasıl bir oyuncu oldugunu. O yuzden garry ve toparlanmıs bi moses kombini her turlu feg+babel’den iyidir. Kaldı ki 33’e gelmis babel ve 30’a gelmis feg’den bahsediyoruz. Ama tekrar söylüyorum onye’yi kiralarsak ibre bize döner
albayrakın o fotoyu begenmesinden belliydi,fotoyu atan arkadaş yönetim oyuna gelip fiyat artırmadıgı için tebrik ederim falan demişti.sahiden helal olsun yönetime bu konudaRodop: dün vedatla menajeri yönetimi aradı fiyat arttıracakmısınız diye sordu, yönetim cevap bile vermedi