Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D-3OXC3X4AEvxhe.png

Zamaninda Melo'yu kiralamistik, Nainggolan neden olmasin? Inter yollamak istiyor, top class kulüplerde deli oldugu icin zor oynar artik. Bence bizim taraftarlar icin bicilmis kaftna. 1 tane böyle deli sart takima ;D

Her cümlede kus ilan ediyorsunuz be kardesim, garry bence feg’den de babel’den de iyi topcu. Kıyaslama yapacaksak onye ile yapmalıyız. Moses bu sezon oturmadı ama onumuzdeki sezon fener toparlarsa moses da toparlar, hepimiz biliyoruz nasıl bir oyuncu oldugunu. O yuzden garry ve toparlanmıs bi moses kombini her turlu feg+babel’den iyidir. Kaldı ki 33’e gelmis babel ve 30’a gelmis feg’den bahsediyoruz. Ama tekrar söylüyorum onye’yi kiralarsak ibre bize döner

nakamba 6
a.bakar 8.5
banega-fernando+2.5
naingollan 3.5 kira
luyi 5

diagne 10
belhanda 10
yunus 3
mariano 2

Şu ilginç biz alsak sürekli medyada verilen bonservis ve parası konuşulurdu ama fb alınca hiç para konuşulmuyor adamın yapacakları abartılıyor. Bu para konusu sırf bizm için grçerli sanırım. Şu an asporda vedat=ibrahimoviç her alanda ligin üstündeymiş adam.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Her alanda ligin üstünde olan adami avrupadan kimse istemiyor demek ahahaha ula bende böyle boş boş iskembeden atip maas alsam keşke. Bunlar akşam eve gidince cok yoruldum alin terimle kazanıyorum diyorlar mi acaba

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aspor'da inanılmaz derecede fanatik fenerli spiker yorumcu var. Resmen fbtv 2 olmuş. Kanallarda Galatasaray ambargosu ne zaman gelecek merakla bekliyoruz. Çünkü böyle asalakları bu tv'lerde görmek zulüm oluyor.

Aynen inanılmaz fener sempatizanlığı var.
Topuk yaylasına bağlanıyorlar ersun yanalı, kruseyi bir anlatıyorlar olmaz öyle bir yalakalık..
zaten medyada türkiyenin en büyük ve en başarılı camiası Galatasaraylı yorumcu ve yazarlar diğerlerini göre çok az. Onlarda evren hariç çok baskın değil.Hatta çoğunun Galatasaraylı olduğunu bile düşünmüyorum.Ama diğer iki takımın yorumcuları çok baskın tuttukları takımlarının haklarını iyi savunuyorlar doğru yönlendiriyorlar.

a spordaki emre kaplan adında sözde Galatasaraylı yorumcu var.Vedat ve okaka terimin istediği oyuncular hatta Vedat terimin birinci tercihi diyordu.
Adam orada okakada vedat muriçde bence birinci forvet olamaz yorumu yapamıyor.diğer takım yorumcuları bu tür yorumlar yapabiliyor.

UEFA'nın finansal fair play uygulamalarına uyum sağlamaya çalışan Türk futbol kulüplerinin, son 5 yılın transfer gelirleri 187 milyon dolar oldu.

Kulüpler, bu dönemde bonservis dengesinde 102 milyon dolar fazla verdi.

Zamaninda Melo'yu kiralamistik, Nainggolan neden olmasin? Inter yollamak istiyor, top class kulüplerde deli oldugu icin zor oynar artik. Bence bizim taraftarlar icin bicilmis kaftna. 1 tane böyle deli sart takima ;D
Bide Balotelli olsa varya. Karikoyde bunlari dove dove yeneriz :)

Fegholi > Moses+ Henry+Babel

Chelseade ki fit moses olursa fikrim değişe bilir.

Her cümlede kus ilan ediyorsunuz be kardesim, garry bence feg’den de babel’den de iyi topcu. Kıyaslama yapacaksak onye ile yapmalıyız. Moses bu sezon oturmadı ama onumuzdeki sezon fener toparlarsa moses da toparlar, hepimiz biliyoruz nasıl bir oyuncu oldugunu. O yuzden garry ve toparlanmıs bi moses kombini her turlu feg+babel’den iyidir. Kaldı ki 33’e gelmis babel ve 30’a gelmis feg’den bahsediyoruz. Ama tekrar söylüyorum onye’yi kiralarsak ibre bize döner
Bak bunu burdan alın

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rodop: dün vedatla menajeri yönetimi aradı fiyat arttıracakmısınız diye sordu, yönetim cevap bile vermedi
albayrakın o fotoyu begenmesinden belliydi,fotoyu atan arkadaş yönetim oyuna gelip fiyat artırmadıgı için tebrik ederim falan demişti.sahiden helal olsun yönetime bu konuda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt