Hakkı Abukan
Parçalı Üye
- 9 Mart 2012
- 4.873
- 2.375
- 1.273
Fenerin kolarov transferi yatabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Size mükemmel bir soru.
Banega mı?
Nainggolan mı?
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Transferi çok zor adamlar gündeme getirilip, onlar alınamayınca da Tetteh gibi bir kazığın ''Scout keşfi'' diye kulübe sokulması riskinden endişe etmekteyim...
Bu scout ekibi kaç yıldır iş başında -eğer onların marifetiyse?- Marcao' dan başka olumlu bir iş yaptıklarını hatırlamıyorum. Ödenen bedellerle Bruma ve Luyindama transferleri çok da marifet gibi gelmiyor bana...
Arkadaşa sormussun ama ben söyleyeyim.2019 un bitişi.ocak yani.ki gecen yaz da eksideydik.ocaga kadar artiya çıkman lazim@Keramettin TANRIVERDİ
Uefa arti eksi olayina ne zaman bakiyor
Bu donemde eksiye dussek ocakta toparlasak olur mu
Yazabiliyor muyuz topculari listeye
Öyle dediğimi nereden çıkardın?..Sence nedir peki, aydınlatır mısın lütfen?..Scout ucuza veled getirmek degildir
Nasılsın Medellin Çocuğu![]()
Lütfen...
Şöyle reis Falcao bence seviye olarak Banega'dan filan çok daha yukarıda bir oyuncu (tabi mevkilerinden bağımsız söylüyorum bunu) adam dünyada eski usul 9 numaraların son temsilcilerinden sayılırBanega mi falcao mu

Scout ucuza veled getirmek degildir
Uefa anlaşmasına zarar vermeyiz ama oyuncuyu o dönem listeye yazamayız.@Keramettin TANRIVERDİ
Uefa arti eksi olayina ne zaman bakiyor
Bu donemde eksiye dussek ocakta toparlasak olur mu
Yazabiliyor muyuz topculari listeye
Psg taraftarısın galiba hoşgeldin forumaSeri, Benaga, Naingolan, Aboubakar ve Falcaoyu alin
Nainggolan. Banega gibi adam buluruz.Size mükemmel bir soru.
Banega mı?
Nainggolan mı?
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yapma...hasan şaş gstv de falcao aboubakar ve naingolanı yalanladı.
banega h.ohasan şaş gstv de falcao aboubakar ve naingolanı yalanladı.