Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferi çok zor adamlar gündeme getirilip, onlar alınamayınca da Tetteh gibi bir kazığın ''Scout keşfi'' diye kulübe sokulması riskinden endişe etmekteyim...

Bu scout ekibi kaç yıldır iş başında -eğer onların marifetiyse?- Marcao' dan başka olumlu bir iş yaptıklarını hatırlamıyorum. Ödenen bedellerle Bruma ve Luyindama transferleri çok da marifet gibi gelmiyor bana...

bununla ilgili uzun yazı yazacağım bir ara ama net başarısız bizim scout. evet 8 senede benim için scout transferi diyeceğim tek adam marcao. Bir kere risk almıyorlar. luyindamaya tehtehe falan bak gördünmü scout ekibi buluyor falan yazıyorlar. ulan adam bulmuş zaten. utkucan ve ekibinin databese olarak iyi olduğunu biliyorum ama kesinlikle başarısızlar.

1516354942-6ff9a2.jpg

Lütfen...
Nasılsın Medellin Çocuğu

Banega mi falcao mu
Şöyle reis Falcao bence seviye olarak Banega'dan filan çok daha yukarıda bir oyuncu (tabi mevkilerinden bağımsız söylüyorum bunu) adam dünyada eski usul 9 numaraların son temsilcilerinden sayılır

Ama Banega'da orta sahasızlıktan kırılan takımımız için çok önemli zaten o yüzden transfer döneminin başından beri kendimizi yırtıyoruz Banega aşağı Banega yukarı diye :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt