Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
negatif açıklamalar yapacak bula bula bu günü mü bulmuş Hasan Şaş, zaten Vedat saçmalığından sonra taraftar iyice gerildi.

Ne gerilmesi ya?

Siz kafayı mı yediniz ya?

Vallahi hepinize dalasım var.

ULAN MURİÇ NE LAN MURİÇ NE YA WEDAT MURİÇ OĞLUM WEDATTTT MUUUURİİİİİÇ

Gurrpegi midir nedir. O da ptladi

hayır scout transferi yapacaksın madem kimle ilgileniyosun?tek bi haber yok ki oturup izleyelim marcaodaki gibi.onyekuru olmuyosa kim gelecek mesela

Hasan sas ve Abdurrahim Albayrak seviyoruz iyi galatasaraylilar felan ama maalesef ikiside cok yetersiz.
motive disinda bi ise yaradiklarini zannetmiyorum

Terim her zaman isim forveti sever

Forvet bence isim olacak orta saha scout.banega değilde balotolli olcak bence

Seneye takımda satabilcek adam kalmayacak defanstakiler haric

100 defa söyledim bu banega transferide asamoah ve alan transferlerine dönecek. lig başlayana kadar banega banega deyip transfer sezonunun sonunda abuzerin birini alıp getirecekler sonra dolmuş şöförü çıkıp abup sabuk açıklamalar yapacak.

Fiyatlar artmasın diye de yalanlama olabilir. Sonrasında çıkıp bitmeden oldu demek yanlış olur der.

banegayı iyki söylemedi,seriyi ve nzonziyi vs de söylemedi.scout transferini ben de destekliyorum ama avrupada basarı istiyorum ve bu takımın forveti klas ve tecrübeli olmalı.

negatif açıklamalar yapacak bula bula bu günü mü bulmuş Hasan Şaş, zaten Vedat saçmalığından sonra taraftar iyice gerildi.

Niye gerilelim ki? Tamam, kabul etmek gerekirse Vedat bizim de almak istediğimiz bir futbolcuydu ancak kulübü seçimi Fenerbahçe'den yana kullandı. Bizimkiler ellerindeki parayı Vedat için harcamak istemedi. Dünya'nın sonu değil. Bence şu zamanda açıklama yapmak da gayet mantıklı. Örneğin Falcao'yu yalanlaması iyi oldu. Taraftarın beklentisi ister istemez bu haberler yüzünden yükseliyor. Medya'nın yapmış olduğu algı operasyonları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt