Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hasan hoca güvenin diyosa güvenelim.Fernando-Diagne-Mariano satılır.Vedat Muriqi için 3 milyon euro verebiliyosak Scout transferi için 4-5 milyon euro verebiliriz.Belki satın alma opsiyonuyla kiralayabiliriz.Banega alınır.Yanına da Onyekuru,Denayer gibi birini kiralarız.Yaş olarak 20-30 arası bi ön libero.Ek olarak Yunus Akgün Lazio'ya satılırsa bir sağ bek ve Arda Turan alınır..

Yok abi benim bu forumda işim yok.

Ya transferci ergen tayfasından birine ağır küfür edip, ban yerim.

Ya geri çekilirim.

2’si en iyisi. Burası çekilecek gibi değil.

Iyi forumlar.

Olmaz olsun sizin gibi taraftar, nankör herifler.

Hasan Şaş ‘acelemiz yok’ dediği için ortalığı yangın yerine çevirdiniz.

Aynı şeyi Rize maçında yapanlar oldu 2-1 olurken.

Yazık günah kendinize çeki düzen verin. Daha Temmuzun 7’si lan, 7’si.

Ağzına sağlık

Radamel kunqlao gelmedi mi

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

guga 7-8 milyon
cuelar 10 milyon

zor transferler

Oyunu tek yönüyle oynayabilen biri

Koskoca kariyerinde 1 tane bile asisti yok o adama 5 milyon felan gömen maldır.Bize daha iyisi lazım

Biliyorum bende tek yönlü oynadığını. 2-3 milyona biter sözleşmesinin bitmesine 11 ay kaldı.

Bir de o bizimle çalışan menajerin oyuncusu.

Onu yazarken adam yiyen tek taraflı oyuncu diye yazdım.

Belhanda-Banega'nın arkasına olur bence. Öndekileri pozisyon olarak rahatlatsın yeter bence.

Vedat'ı alamadık diye gerildik değil demek istediğim. Ultraslan ve 2. başkanın saçma sapan açıklamalarından sonra gelişen bu süreçten bahsediyorum.

Falcao'yu zaten yabancı basın yazdı hatta gayet güvenilir kaynaklar onayladı bunu. Yabancı basının algı yapacak hali yok. Abubakar'ı yalanlasalardı 1 haftadır madem dediğine göre.

Diyelim ki yabancı basındaki haberler doğru, tamam. İlgilendiğimiz futbolcuların maliyetleri yüksek gelmiş olamaz mı? Falcao'nun Monaco'da ne kadar para kazandığını biliyor musun? Abubakar'ın da kiralama bedeli kulübün bütçesine uygun gelmememiş olabilir. Şu anda zaten başımızda FFP diye bir bela var. Oyuncu satmadan, bonservis ödeyerek oyuncu alamıyoruz.

Biliyorum bende tek yönlü oynadığını. 2-3 milyona biter sözleşmesinin bitmesine 11 ay kaldı.

Bir de o bizimle çalışan menajerin oyuncusu.

Onu yazarken adam yiyen tek taraflı oyuncu diye yazdım.

Belhanda-Banega'nın arkasına olur bence. Öndekileri pozisyon olarak rahatlatsın yeter bence.

Türkiye'de yapamaz çok net

Ndiaye Tudorlu zamanda müthiş bir çıkış yaparak başlamıştı.Adam yiyordu orta sahada ona rağmen pas kalitesi yüzünden azar işitiyordu taraftardan

Yok abi benim bu forumda işim yok.

Ya transferci ergen tayfasından birine ağır küfür edip, ban yerim.

Ya geri çekilirim.

2’si en iyisi. Burası çekilecek gibi değil.

Iyi forumlar.

Olmaz olsun sizin gibi taraftar, nankör herifler.

Hasan Şaş ‘acelemiz yok’ dediği için ortalığı yangın yerine çevirdiniz.

Aynı şeyi Rize maçında yapanlar oldu 2-1 olurken.

Yazık günah kendinize çeki düzen verin. Daha Temmuzun 7’si lan, 7’si.
Arada GALATASARAY'li gibi davranan yozgatli66 nickli tip benzeri olup buralarda sahte kimlikle dolaşan asalak tipleri unutmayalim,mesaj sayisina bakmamak lazim burada ortaligi karistiracak rakip takimin kafasi calismayan taraftar grubu da var,kafasi calisanlar zaten boyle bir sey yapmaz,okur gecer,gerci kafasi calisan feneri tutarmi o da ayri mesele

Ya ne tuhaf insanlar var

Daha dün falcao ile ilgili yönetim cikip yalanlasin yoksa haftalarca falcao diye oyalanacagiz yazdiniz

Adamlar sadece falcao’yu degil diger isimleri de yalanladi,simdi de diyorsunuz ki neden yalanlandi böyle capsizlik olmaz

Onlarin ki capsizliksa sizin yaptiginiz ne oluyor bu konuda bir fikri olan varmi

Terim ile her sezon 1-0 önde başlıyoruz, bekleyip gelecek transferler ile lige önde mi başlıyacağız yoksa kafa kafaya mı rakiplerle gireceğiz görelim.

Hocaya güvenim sonsuz.

Mesela fatih hoca yapsaydı daha tatmin edici olurdu hasan hocanın açıklamaları özellikle 2 ayimız daha var demesi yine tepkilere yol acacak

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fatih Hoca girmemeli her topa ,yalanlamakta mi ona kalsin. Bana kalsa yalanlamaya bile gerek yok. Herkes kendi kendine gelin guvey oluyor zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt