Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hep soyledim bu yonetim yetersiz transfer komitesi iki bucuk kisi terum

noldu verdide bugun o adamlar iki sampiyonluk getirdi maliyetlerini kat kat cikardi simdi satmaya kalksan hepsinin piyasasi var rodriguez gitti fegholiyi satsan 4.5 edermi eder fernando gidiyor geldigi fiyata mariano geldigi fiyata gider belhanda yine oyle bunlarin aldigi digane ve mitroglu gidermi onu soyle bir marcao buldular oda belki mecbur kalip scoutu dinleyelim diye almislardir

Maicon ?
Belhanda nereye gidiyor.
Marianoya kimse 4 vermez

Feg evet diğerlerine göre tek uygun transferdi.

Hasan sasin aciklamalarindan sonra yangin tayfa alev alir :D

hasan şaşın açıklamalarından sonra her aklı başında Galatasarayın iyiliğini düşünen adamın canı sıkılır.Tepkide verir.
Bence bu rahatsızlığı yaşamayan Galatasaray taraftarı iyi bir düşünmeli.

Bu adamlar koca klübü forvetsiz bırakdılar.
Ondan sonra gittiler tarihin en fiyasko transferi olan diagneye o kadar para bayıldılar.Neden çünkü aceleye gerek olmadığı için.
transfer dönemlerinde yapılan fiyaskoları artık yaza yaza gına geldi..Ama burada bu yöneticileri her şartta savunmaktan bıkmadılar.

sanki biz terimi sevmiyoruz.Sanki yönetime laf söylemek hoşumuza gidiyor.Yahu klübün iyiliğini istiyoruz.Daha iyi olmasını istiyoruz.Senelerdir yapılan basit hatalar artık yapılmasın istiyoruz.

şimdi tepki vereceksinki iş işten geçmesin.Yetersiz futbolcuları doldurmasınlar.

Arkadaş şu eleştiri yapanları, transfer konusunda düşüncelerini dile getiren insanlara laf sokmayı bırakın.
ulan diagne gibi adama o kadar parayı veren adama iki çift laf etmezler burada bu paraları veren adamları eleştiren taraftara laf sokmaya çalışırlar.Burada kim Galatasaraayı düşünmüş oluyor.
Bırakın artık isim fanatikliğini.

geçmiş sezonlarda çok güzel transfer dönemi geçirirsin belki o zaman anlarım.Acelemiz yok ne demek yahu..transferler son güne kadarda sürebilir.Burada sıkıntı yok.Ama bu senin tercihin olamaz.Acele edeceksin arkadaş.geçen sezon içerisinde çalışmaya başlayacaksın.

hoacayı saymazsak albayrak,şükrü,hasas şaş, ümit vss. bu adamlar genel transfer işinde yetersiz arkadaş.Buna neden çözüm bulunmadı.profesyonel olur, yönetici olur bu işde uzman, işi bilen adamlar neden bu ekibe katılmaz.

Daha iyisini getirmeden elindeki en iyi orta sahayi gondermek icin aklini peynir ekmekle yemis olmak lazim.

Ben hep soyledim bu yonetim yetersiz transfer komitesi iki bucuk kisi terum

noldu verdide bugun o adamlar iki sampiyonluk getirdi maliyetlerini kat kat cikardi simdi satmaya kalksan hepsinin piyasasi var rodriguez gitti fegholiyi satsan 4.5 edermi eder fernando gidiyor geldigi fiyata mariano geldigi fiyata gider belhanda yine oyle bunlarin aldigi digane ve mitroglu gidermi onu soyle bir marcao buldular oda belki mecbur kalip scoutu dinleyelim diye almislardir
Allah aşkına Feghouli ile Belhandayı satsana. İkiside 4.5ar m euro maaş alıyor. Arap ülkeleri dışında kim versin o maaşları? Adamlar İstanbulda 4.5 kazanmak varken niye arabistana gitsin?

2015 deki gibi olur Melo gidince orta sahasız kalmıştık.

6 ay da forvet alamayan adamların bizi orta sahasız bırakmalarının ihtimali pek de düşük değil. Ha Topalı falan alırlarsa seçimi falan beklemesinler hepsi defolup gitsin.

sent via GSC
Buyuk ihtimal oyle olacak, yıllardır gördüğüm hep bir yer eksik kalmak zorunda hatta ben ağustos gibi mariano'nun gideceğini ve o bölgede de buyuk eksiklik yasayacagimizi dusunuyorum sonra cikip ya sagbek alacaktik ya on libero diyip sacma bir secim yapip tutmayacak.
Benim ortasindan beri ongorum
Mariano, belhanda, fernando ve diagnenin satilmasi gerektiği ki ona göre planlama yapılması gerektiğiydi satış olacak ama plansiz programsiz satış olacak çok sinir bozucu günler bizi bekliyor emin olabiliriz.

belhanda ve fegh gittikleri cuma namazı başına 50 bin euro bonus alıyomuş

Fernando ndiaye iyi kötü ilk 11 de aynı bölgeden 2 oyuncu gitmiş olacak ve henüz yerine kimse alınmadı

en azından tarihin en düşük iqlu ortasahası ndiayeyi tekrar izlemeye mahkum kalmayacağız heralde şükür buna

cenkin aldığı adamlar iki şampiyonluk üstüne de para kazandırdı gerisi boş laf

terimin prenslerinden biri olsa tapılırdı

haldun üstünel çakıl taşıyla mı transfer yapıyordu

Cenk Ergün'ü övüp durmayın, aldıkları her oyuncu için aşırı fazla maaş ve zibilyon tane bonus verdiler.

O maliyetlere forumdan x bir kişi de transferi gerçekleştirebilir.

sent via GSC
evet fazla verdi kabul ama aldiklari adamlarin hepside is yapti o paralari vermeyip
tam tersi diagne geldiği paraya gider, mitro beleş geldi

marcaodan en az 3 kat kar edeceksin

ayrıca fernandoyu ve marianoyu geldikleri paraya bok satarsın
Gitsin diagne
Allah aşkına Feghouli ile Belhandayı satsana. İkiside 4.5ar m euro maaş alıyor. Arap ülkeleri dışında kim versin o maaşları? Adamlar İstanbulda 4.5 kazanmak varken niye arabistana gitsin?
Sen diagneyi 15 e sat bende o dediklerini satarim soz

hasan şaşın açıklamalarından sonra her aklı başında Galatasarayın iyiliğini düşünen adamın canı sıkılır.Tepkide verir.
Bence bu rahatsızlığı yaşamayan Galatasaray taraftarı iyi bir düşünmeli.

Bu adamlar koca klübü forvetsiz bırakdılar.
Ondan sonra gittiler tarihin en fiyasko transferi olan diagneye o kadar para bayıldılar.Neden çünkü aceleye gerek olmadığı için.
transfer dönemlerinde yapılan fiyaskoları artık yaza yaza gına geldi..Ama burada bu yöneticileri her şartta savunmaktan bıkmadılar.

sanki biz terimi sevmiyoruz.Sanki yönetime laf söylemek hoşumuza gidiyor.Yahu klübün iyiliğini istiyoruz.Daha iyi olmasını istiyoruz.Senelerdir yapılan basit hatalar artık yapılmasın istiyoruz.

şimdi tepki vereceksinki iş işten geçmesin.Yetersiz futbolcuları doldurmasınlar.

Arkadaş şu eleştiri yapanları, transfer konusunda düşüncelerini dile getiren insanlara laf sokmayı bırakın.
ulan diagne gibi adama o kadar parayı veren adama iki çift laf etmezler burada bu paraları veren adamları eleştiren taraftara laf sokmaya çalışırlar.Burada kim Galatasaraayı düşünmüş oluyor.
Bırakın artık isim fanatikliğini.

geçmiş sezonlarda çok güzel transfer dönemi geçirirsin belki o zaman anlarım.Acelemiz yok ne demek yahu..transferler son güne kadarda sürebilir.Burada sıkıntı yok.Ama bu senin tercihin olamaz.Acele edeceksin arkadaş.geçen sezon içerisinde çalışmaya başlayacaksın.

hoacayı saymazsak albayrak,şükrü,hasas şaş, ümit vss. bu adamlar genel transfer işinde yetersiz arkadaş.Buna neden çözüm bulunmadı.profesyonel olur, yönetici olur bu işde uzman, işi bilen adamlar neden bu ekibe katılmaz.
Valla ben alistim artik. Nezaman saglikli bi transfer sezonu gecirdikki? Hele bide ffp? Herseyi akisina birakin bence yoksa sagliginiza zarar

ayrıca diagne en kötü 9a falan gider ki 10 milyona aldık. almasak elimizdeki bütçe çöp olacaktı hiç harcayamayacaktık 1-2 milyon zarar etsek de önemsiz

gomisi 1 sezon oynadı 6 milyon euro para aldı imza parasıyla bunu tebrik mi edeceğiz

50429

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt