Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim fikrim bu hatta görüyorum ve arttıyorum belhanda ve diagne ikilisi,herkesin anlamlandıramağım şekilde özendiği kruse ve vedatın kat kat önünde.He sorunlu oyuncu neymiş kruseyi gördüğünde anlayacaksın.
Bak şampiyon olduk yeterli anlayışı intihar anlamıyor musun ? Satsana hadi Belhanda ile Diagne'yi Avrupa'ya madem iyiler bu kadar. Juventus kaç senedir şampiyon oluyor hemde domine ede ede, eze eze ama her sene kadro mimarisi yapıyor adamlar imkanı dahilinde.Salaklar mı bir ton para harcıyorlar? Sürekli daha iyisinin arayışındalar.Boş bir sav senin ki kusura bakma

Trabzon eğer 2 obi mikel kalitesinde adam daha alırlarsa ligi süpürürler..

diagne ve belhandayı satabiliriz ama adamların piyasasını biz öldürüyoruz aç köpek gibi görünüyoruz dışarıdan böyle yapmayalım diyorum senin örnek verdiğin juventus öyle yapmıyor ki çünkü adamlar demiyorlardır şu dybalayı bir çaksak da yerine 3 topçu alsak.Biz yanlış yol izliyoruz biz bu kadroya şampiyon olduk eksiklerimiz var kapatmalıyız ama oyuncularımızı korumalıyız.Sorunlu oyuncu etiketiyle pazarlamamalıyız,bu oyuncu bizi şampiyon yaptı diye abarta abarta sunmalıyız.

Bu Trabzon neyin peşinde, 238 tane saçma sapan futbolcu aldılar, elindekilerden giden de yok para çok geldi herhalde

Dün ki yalanlamalardan sonra elimizde tek Banega kaldı. Sürpriz isimler gelecek büyük ihtimal

Bu Trabzon neyin peşinde, 238 tane saçma sapan futbolcu aldılar, elindekilerden giden de yok para çok geldi herhalde
50 bin euroya adam alıyorlar yav, 1 m euro bonservis harcamadılar toplamda şu ana dek. Ekuban'a da 1 verdiler etti 2.

Josef de Souza besiktasa onerilmis

ben sahsen isterim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt