- 20 Mayıs 2011
- 23.385
- 10.354
- 1.873
Şu adam bir ara Schalke'de falandı. Şuan serbest , 25 yaşında önlibero , inanılmaz diyagonal pas atıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bak şampiyon olduk yeterli anlayışı intihar anlamıyor musun ? Satsana hadi Belhanda ile Diagne'yi Avrupa'ya madem iyiler bu kadar. Juventus kaç senedir şampiyon oluyor hemde domine ede ede, eze eze ama her sene kadro mimarisi yapıyor adamlar imkanı dahilinde.Salaklar mı bir ton para harcıyorlar? Sürekli daha iyisinin arayışındalar.Boş bir sav senin ki kusura bakmaBenim fikrim bu hatta görüyorum ve arttıyorum belhanda ve diagne ikilisi,herkesin anlamlandıramağım şekilde özendiği kruse ve vedatın kat kat önünde.He sorunlu oyuncu neymiş kruseyi gördüğünde anlayacaksın.
Juventus - Kulüp profiliBak şampiyon olduk yeterli anlayışı intihar anlamıyor musun ? Satsana hadi Belhanda ile Diagne'yi Avrupa'ya madem iyiler bu kadar. Juventus kaç senedir şampiyon oluyor hemde domine ede ede, eze eze ama her sene kadro mimarisi yapıyor adamlar imkanı dahilinde.Salaklar mı bir ton para harcıyorlar? Sürekli daha iyisinin arayışındalar.Boş bir sav senin ki kusura bakma
Şu adam bir ara Schalke'de falandı. Şuan serbest , 25 yaşında önlibero , inanılmaz diyagonal pas atıyor.
50 bin euroya adam alıyorlar yav, 1 m euro bonservis harcamadılar toplamda şu ana dek. Ekuban'a da 1 verdiler etti 2.Bu Trabzon neyin peşinde, 238 tane saçma sapan futbolcu aldılar, elindekilerden giden de yok para çok geldi herhalde
ivedilikle ekibimize dahil edilmeliJosef de Souza besiktasa onerilmis
ben sahsen isterim
Başıma bir iş gelmeyecekse souza ve banega ikilisine tavım 3 sene götürür,komik olmazsa mehmet topal da gelsin selçuk ve mehmet topal rotasyonu yapar donku da stoper ve orta sahada kullanırız.Josef de Souza besiktasa onerilmis
ben sahsen isterim
Maaş ortalaması da 200.000 euro yoktur aldıklarının.Şimdi de 11'e 2 tane kaliteli adam almaları lazım.Forvet ve stoper.50 bin euroya adam alıyorlar yav, 1 m euro bonservis harcamadılar toplamda şu ana dek. Ekuban'a da 1 verdiler etti 2.
Maaş ortalaması da 200.000 euro yoktur aldıklarının.Şimdi de 11'e 2 tane kaliteli adam almaları lazım.Forvet ve stoper.