Muzaffer Topçu
Cezalı
- 3 Mart 2015
- 1.439
- 790
- 873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 çocuklu arda gibi olmuş bu rtaş 10 numara
Arkadaki mitroglu'na bak.![]()
Mustafa Yuto ile takiliyor
dogru karar
Ben bir kac ay once oyuncunun konusunu bile actim sergi, gecen sezon Barcelona ve Liverpool'nin scoutlari bir kac kez Wamangituka'nin maclarina gelmis. Mainz'da Mateta'nin yaptigini Wamangituka bizde yapabilirhaberi önce ben geçtim ,ben buldum : )inşallah biter bu transfer
![]()
Mustafa Yuto ile takiliyor
dogru karar
saydıgın isimler öyle yetenekliki a takım oyuncusu gibi göründü bi an için gözüme.özellikle ışık kaan,süleyman luş,abdussamed,gökay fiziken hazır oldugu için ...Mustafa Kapı bu sene formayı almalı. Stoper yedeği de Ahmet Çalık olacağına altyapıdan Gökay veya Işık Kaan olmalı.
Ömer Bayram yerine Süleyman Luş, ön liberoda Abdüssamed Karnucu'ya şans verilebilir. Çekdar'in da oynama yaşı geçiyor, o da kendini göstermeli artık.
Bir fotodan neler çıkarmış, şu ön yargıları bırakınArkadaki mitroglu'na bak.
Koşacak hali yok.
Fizik olarak bitmiş emekli olmuş.
Kamyon gibi hantal ve ağır ağır geliyor gibi.
Bu herife senelik 2.7 milyon euro maaş verdirerek kim aldirdiysa bir daha transfer'in yanından bile geçmemeli.
madem scout ekibi takip etti,heleki bu kadar yetenekli bi futbolcu....fatih hocanın yapacagı ilk iş bu cocugu aldırmak olur herhaldeBen bir kac ay once oyuncunun konusunu bile actim sergi, gecen sezon Barcelona ve Liverpool'nin scoutlari bir kac kez Wamangituka'nin maclarina gelmis. Mainz'da Mateta'nin yaptigini Wamangituka bizde yapabilir
Diagne 10m+ satilirsa 6-7 milyona alinabilir
Mehmet topalı aldık bile bence sadece zaman meselesi.oraya mehmet topalı da ekleyelim.
ilk sıraya da koyabiliriz hatta