Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D-8cRyxXYAIZzZt.jpg

Mustafa Yuto ile takiliyor

dogru karar
Arkadaki mitroglu'na bak.

Koşacak hali yok.
Fizik olarak bitmiş emekli olmuş.
Kamyon gibi hantal ve ağır ağır geliyor gibi.

Bu herife senelik 2.7 milyon euro maaş verdirerek kim aldirdiysa bir daha transfer'in yanından bile geçmemeli.

Lanet gelsin paramızı çöpe atanlara!

haberi önce ben geçtim ,ben buldum : )inşallah biter bu transfer
Ben bir kac ay once oyuncunun konusunu bile actim sergi, gecen sezon Barcelona ve Liverpool'nin scoutlari bir kac kez Wamangituka'nin maclarina gelmis. Mainz'da Mateta'nin yaptigini Wamangituka bizde yapabilir

Diagne 10m+ satilirsa 6-7 milyona alinabilir

Mustafa Kapı bu sene formayı almalı. Stoper yedeği de Ahmet Çalık olacağına altyapıdan Gökay veya Işık Kaan olmalı.
Ömer Bayram yerine Süleyman Luş, ön liberoda Abdüssamed Karnucu'ya şans verilebilir. Çekdar'in da oynama yaşı geçiyor, o da kendini göstermeli artık.
saydıgın isimler öyle yetenekliki a takım oyuncusu gibi göründü bi an için gözüme.özellikle ışık kaan,süleyman luş,abdussamed,gökay fiziken hazır oldugu için ...

Arkadaki mitroglu'na bak.

Koşacak hali yok.
Fizik olarak bitmiş emekli olmuş.
Kamyon gibi hantal ve ağır ağır geliyor gibi.

Bu herife senelik 2.7 milyon euro maaş verdirerek kim aldirdiysa bir daha transfer'in yanından bile geçmemeli.

Lanet gelsin paramızı çöpe atanlara!
Bir fotodan neler çıkarmış, şu ön yargıları bırakın

selçuk inan takımla çalışıyor fotodan anlaşılacağı üzere acaba fiyat yüzünden taraftar tepki göstermesin diye bir başka oyuncu transferi mi açıklayacaklar

Ben bir kac ay once oyuncunun konusunu bile actim sergi, gecen sezon Barcelona ve Liverpool'nin scoutlari bir kac kez Wamangituka'nin maclarina gelmis. Mainz'da Mateta'nin yaptigini Wamangituka bizde yapabilir

Diagne 10m+ satilirsa 6-7 milyona alinabilir
madem scout ekibi takip etti,heleki bu kadar yetenekli bi futbolcu....fatih hocanın yapacagı ilk iş bu cocugu aldırmak olur herhalde

Herşeyi gectimde hocam Ahmet denen tenekeyle Ömer denen un cuvalini hala nasıl.idmana alırsın verilen paralara hicmi acimiyorsun sittir et gitsinler

Yeni bir haber var mı diye bakıyorum. Yok.

Ali Babacan istifa etmiş Akpartiden. Gündem şuanda bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt