Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
L.Gustavo biraz yaşı olsa da çok farklı bir seviyenin oyuncusu
Ascacíbar'ı öylesine yazdılar diye düşünüyorum bize yar etmezler
Lemina bana göre Ndiaye'den çok farklı bir oyuncu değil
Nakamba zaten uzun zamandır yazdığım sık sık söylediğim bir oyuncu
M'Vila bildiğim kadarıyla Saint Etienne ile sözleşmesini uzattı
Josef'de benim çok sevdiğim bir oyuncu değildi ama fizik kalitesi ile bu ligde hep iş yapar

Ascacíbar / Lemina ve M'Vila üçlüsünü kafadan eliyebiliriz bu listede elde kalanlar ile Gustavo>Nakamba>Josef şeklinde sırası ile şansımızı deneyelim

İşin açıkçası Banega&Aboubakar gibi kaliteli 8 ve 9 numara transferlerimizi yapalım da ön libero da Donk oynasa da çok zoruma gitmez benim
marsilya gustavo için 9-10 milyon istiyo

bu portekizliler ve brezilyalılar bizim hakkımızda haber yaparken ne kullanıyolar?italyanlar il galatasaray,ispanyollar el galatasaray diyor.ve bunları yazarak bizim hakkımızdaki haberlere ulasabiliyorum

Transferin son günleri almaya çalışacağımız forvet list

50456

Abi aslında ön liberoya pra harcamaya hiç gerek yok. Kabore boşta git al gel 3 sene katkı verir. Ön libero tecrübe ister bana göre takımın sigortasıdır. Parayı forvet ve 8 noya göm

bu portekizliler ve brezilyalılar bizim hakkımızda haber yaparken ne kullanıyolar?italyanlar il galatasaray,ispanyollar el galatasaray diyor.ve bunları yazarak bizim hakkımızdaki haberlere ulasabiliyorum
oferta ve por'imiş.por için ve tarafından demek sanırım

oferta teklif demekmiş :) cuellar haberinden gördüm,cuellar ne oldu sahiden

Rüyamda NTVSpor ekranlarında banega bizdeydi

Çok güzel duyguydu

Yönetimle Fatih Terim arasında yapılan görüşmede Terim, yönetimin transfer hamlelerini destekledi ve "Kadromuz geçen yıla göre daha derin oldu, aceleci davranmaya gerek yok. Akılcı davranıp mali açıdan doğru hamleler yapmalıyız" dedi. (Hürriyet)

Ali nacinin haberi sanirim

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

35 yasina gelmis, pili bitmis Gustavo > Nakamba deniliyor.

Sabah aksam kariyer acip Gustavo denilen mali Nakamba'nin ustunde goren nedense kariyercimiz Enes Dalmis olmasi normal karsilamak lazim artik.

Gustavo anca fener gibi coplerin var oldugu takimda, cop koleksiyona dahil olacak adamdir.

O zaman hiç gerek yok reis FFP şartları tepemizdeyken 32 yaşına girecek Gustavo için o paraları harcamaya

Hele kaliteli Santrafor ve Merkez Orta Saha transferlerimizi halledelim de Ön Libero olarak Donk oynasa da sesim çıkmaz
Ortasaha komple sağlam olacak.Bak 09-10 dönemi takımına.İleri hat Elano-Kewell-Keita-Arda-Jo-G. Dos Santos-Baros-Nonda.Ortasaha BAM 3 LÜSÜ ve sonuç ortada

35 yasina gelmis, pili bitmis Gustavo > Nakamba deniliyor.

Sabah aksam kariyer acip Gustavo denilen mali Nakamba'nin ustunde goren nedense kariyercimiz Enes Dalmis olmasi normal karsilamak lazim artik.

Gustavo anca fener gibi coplerin var oldugu takimda, cop koleksiyona dahil olacak adamdir.

35 degil de 31 yasinda. Çöp falan hic degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt