- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
Şunu biz alsak.
dün yazdıydım,sordum ve iyi dediler,denenebilir.8 milyon isteniyomuş,bjk ilgileniyo ama zor onlar için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şunu biz alsak.
Sevgili renkdașlar, gün içerisinde kız çocuğu babası oldum.
Galatasaray ailesine yeni bir birey kazandırmanın da ayrıca mutluluğunu yaşıyorum
Herkese benden like, bize de banega inş. amin![]()
marsilya gustavo için 9-10 milyon istiyoL.Gustavo biraz yaşı olsa da çok farklı bir seviyenin oyuncusu
Ascacíbar'ı öylesine yazdılar diye düşünüyorum bize yar etmezler
Lemina bana göre Ndiaye'den çok farklı bir oyuncu değil
Nakamba zaten uzun zamandır yazdığım sık sık söylediğim bir oyuncu
M'Vila bildiğim kadarıyla Saint Etienne ile sözleşmesini uzattı
Josef'de benim çok sevdiğim bir oyuncu değildi ama fizik kalitesi ile bu ligde hep iş yapar
Ascacíbar / Lemina ve M'Vila üçlüsünü kafadan eliyebiliriz bu listede elde kalanlar ile Gustavo>Nakamba>Josef şeklinde sırası ile şansımızı deneyelim
İşin açıkçası Banega&Aboubakar gibi kaliteli 8 ve 9 numara transferlerimizi yapalım da ön libero da Donk oynasa da çok zoruma gitmez benim
oferta ve por'imiş.por için ve tarafından demek sanırımbu portekizliler ve brezilyalılar bizim hakkımızda haber yaparken ne kullanıyolar?italyanlar il galatasaray,ispanyollar el galatasaray diyor.ve bunları yazarak bizim hakkımızdaki haberlere ulasabiliyorum
marsilya gustavo için 9-10 milyon istiyo
O zaman hiç gerek yok reis FFP şartları tepemizdeyken 32 yaşına girecek Gustavo için o paraları harcamayamarsilya gustavo için 9-10 milyon istiyo
Kamp ne zaman başlıyor renkdas?
Olursa harika olur renktaşım . Abdel Kader Keita tadindaWamangituka için şartlar zorlanmalı
KralArda 15inde aniden ekibimize katılacaktır. Aşıkların kavusmasina son bir hafta.17 temmuz rengim.
Arda'da Ağustos başı katılır ekibe muht.
Ortasaha komple sağlam olacak.Bak 09-10 dönemi takımına.İleri hat Elano-Kewell-Keita-Arda-Jo-G. Dos Santos-Baros-Nonda.Ortasaha BAM 3 LÜSÜ ve sonuç ortadaO zaman hiç gerek yok reis FFP şartları tepemizdeyken 32 yaşına girecek Gustavo için o paraları harcamaya
Hele kaliteli Santrafor ve Merkez Orta Saha transferlerimizi halledelim de Ön Libero olarak Donk oynasa da sesim çıkmaz
35 yasina gelmis, pili bitmis Gustavo > Nakamba deniliyor.
Sabah aksam kariyer acip Gustavo denilen mali Nakamba'nin ustunde goren nedense kariyercimiz Enes Dalmis olmasi normal karsilamak lazim artik.
Gustavo anca fener gibi coplerin var oldugu takimda, cop koleksiyona dahil olacak adamdir.
Gözünüz aydin. Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin.Sevgili renkdașlar, gün içerisinde kız çocuğu babası oldum.
Galatasaray ailesine yeni bir birey kazandırmanın da ayrıca mutluluğunu yaşıyorum
Herkese benden like, bize de banega inş. amin![]()