Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle bir haber var

Banega-Fernando olayında değişiklikler var.
Banega direkt Diagne’nin satışından gelecek parayla alınacak.
Galatasaray Fernando’yu isteyen Sevilla’ya satışı Mesa karşılığında yapmak istiyor.
(Burhan Can Terzi)

Kaynakta Transfer Gündemi Galatasaray

İşin aslı nedir doğru mudur bilemem de Fernando&Ndiaye orta saha ikilisinden Roque Mesa & Ever Banega orta saha ikilisine geçmek çok çok doğru bir hareket olur

Açikcasi Belhandayi satip Feghouliyi 10a çekmek ve Babel Onye Garry rotasyonu izlemek muazzam olmazmi renkdaslar?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Yanliz Garry i fenerin elinden kaparsak Bu sefer Onyekuru fener haberleri baslayacak.

Iki oyuncu arasinda Henryi tercih ederim

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Everton Avrupa'da oynayacak bi takıma kiralar.Fenerbahçe de bonservisini alamayacağına göre öyle bi haber de yapmazlar diye tahmin ediyorum.Ya Csk Moskava ya da bize kiralanır..

Balotelli
Babel
-Belhanda-Feghouli
Banega-Mesa
Nagatomo-Marcao-Luyindama-Mariano
Muslera

Bu kadroya okeyim ben, ama asıl sorun bekler bekleri acil değiştirmemiz gerekiyor ...

Belhanda para ediyorken yollamak lazım, bu adam geldiği günden beri full zarar. Kar etmek gerekmiyor illaki önemli olan paraya çevirmek Diagne bugün 10€'ya gitse kim üzülür ? Belhanda 8€ gitse kim üzülür ?

Balotelli
Babel
-Belhanda-Feghouli
Banega-Mesa
Nagatomo-Marcao-Luyindama-Mariano
Muslera

Bu kadroya okeyim ben, ama asıl sorun bekler bekleri acil değiştirmemiz gerekiyor ...
Balotelli geleceğine Diagne kalsın.Balotelli bi küstü mü oynamaz.İstikrarı olsa bi takımla sözleşme imzalardı..

Ister misin Belhanda 2 yil daha kalsin ve iki kere daha sampiyon olalim. O zaman 4 sene üste üste sampiyon oluyoruz. Cok begenmesekte efsane olur. Feghouli Benim icin simdiden efsane.

D-8xcs9WsAAI1Nb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt