Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdurrahim Albayrak: "Ben Hakan'ı transfer etmek istiyorsam kulübüyle oturduğumda, 'Bana Mehmet'i ver' derim. Kulüp vermezse, 'O zaman Ahmet'i ver' derim. Onu da vermezse, 'Ya bari Hakan'ı verin' derim. Yani ilk alacağım oyuncuyu en son söylerim ki fiyatı artmasın."

abdurrahim-albayrak-dEUD_cover.jpg
Muthis bir vizyon. Harika taktik. Super akil oyunlari. Harikasin baskannnn

Mesa fernando takasının banega gelmiyecekse hiç bir anlamı yok saçma sapan iş olur

Abdurrahim Albayrak: "Ben Hakan'ı transfer etmek istiyorsam kulübüyle oturduğumda, 'Bana Mehmet'i ver' derim. Kulüp vermezse, 'O zaman Ahmet'i ver' derim. Onu da vermezse, 'Ya bari Hakan'ı verin' derim. Yani ilk alacağım oyuncuyu en son söylerim ki fiyatı artmasın."

abdurrahim-albayrak-dEUD_cover.jpg
Peki hakani transfer etmek icin gidip bana mehmeti ver dediginde adamlar peki al verdik mehmeti derlerse naparsin magu baskan :d

Barçanın topu kazanma süresi ile bizim kazanma süremiz arasında ciddi fark var takdir edersin. onlar işi sistem ile biz ise oyuncu ile çözmeye çalısıyoruz. Ayrıca bahsettiğin adam pozisyon bilgisi olayını aşmıs bir adam olan pique

ya heralde seviye farkı ortada

ama biz de o tarz bir oyun oynayabiliriz keah da bizim seviyemize göre adeta bir pique

neyse ya luyindama clde patladıkça bana hak vereceksiniz

veya ben yanılmış olacağım inş 2.si olur

GSC App

Ben yedderi istiyoruz sanirim

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

ya heralde seviye farkı ortada

ama biz de o tarz bir oyun oynayabiliriz keah da bizim seviyemize göre adeta bir pique

neyse ya luyindama clde patladıkça bana hak vereceksiniz

veya ben yanılmış olacağım inş 2.si olur

GSC App

luyindamayı öyle çok beğenmiyorum ya. ama gömülecek adam da değil. benim için klasik bir afrikalı stoper.

Takımın yurt dışı kampı ne zaman başlayacak İtalya'da mı olacak? Bir hazırlık maçı yapalım da şu oyuncuyu çok merak ediyorum izlemeyi sabırsızlıkla bekliyorum oyununu özledim diyebileceğim tarzda bizi heyecanlandıracak yıldız bir oyuncu yok takımda.

valla vitor zamanı fb içerde savunmayı önde de kuruyordu gol mol yemiyorlardı

keahda inanılmaz antisipasyon var yüzü dönük topla buluşmadıkça çoğu santraforu cebinde taşıyor

Yok Vitor daha sağlamcı idi Tudor gibi. Çift önlibero + makul seviyede stoper öne çıkışları. Biz orta saha elemanı gibi faydalanacağız stoperlerden. Kjaer iyi oyuncu da lig de zaman zaman hatta bayağı eleştirildiği de oluyordu. Her şey bir yana olmayacak bir şeyi konuşuyoruz zaten şuan. Şunu söyleyeyim bende stoperlerin atletizm ile rakip yakalamaya çalışmasındansa defansif açıdan desteklenmesi taraftarıyım. Avrupa futbolu bunu talep ediyor. Ama diğer taraftan Luyi-Marcao süper lig için çok çok iyi ikili şahsen bozmaya elim gitmezdi.

Kombine satışları vip yenilemeler başladı da hiç kimse Jimmy Durmaz'ı, Şener'i, Adem'i izlemek için kombine almaz.

Seyirciyi heyecanlandıracak, tribüne çekecek, kombine satışlarını artıracak yıldız bir oyuncu getirmeleri lazım.

Geçen bir televizyon kanalında MLS Ligi maç özetlerini izlerken denk geldi bu İbrahimoviç halen genç golcülere taş çıkartacak tarzda takır takır kafa, şut bilumum gollerini sıralamaya devam ediyor. Amerika'da ne kadar yıllık ücret alıyor acaba biz 4-5 milyon euro teklif etsek gelmez mi?

Geçen sene gervinho gelsin iş yapar dedik yaşlı diye olmaz dedi taraftarın çoğu. Seri a’da harika sezon geçirdi. Bizim taraftar aboubakar beğenmiyor, falcao beğenmiyor, bizim taraftar 25 yaşında batistuta istiyor.
her futbolcu ayni etkiyi yaratmayabilir. cin'de sorunsuz bir zaman gecirmedigi icin anca parma talip oldu mesela. biz öyle bir adama talip olup 3 yillik kontrat teklif etsek yatmaya gelirdi. bizde 2.750.00den asagi garanti para almazdi. parma'nin ödedigi net ücret 1m euro ve adam gercekten oynamaya gelmis. ona bakarsak fener bruno alvesi zamaninda bosuna gönderdi. adam hala oynuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt