Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevilla Fernandoyu ne yapacak?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Sevilla Fernandoyu ne yapacak?

yeni hocaları lopitegu zamanında portonun başına geçince sezon başı birkaç idmanda kendisine hayran kalmış ama temmuzda citye satılınca oynatamadığından içinde kalmış

la ligada 2-3 maç oynatıp hevesini alacak işte

GSC App

6.5 milyon euroya Marcoa satılırsa Terim bu yönetim ile calışmaz, calısmamalı. Marcao'yu satmak şampiyonluğu satmaktır.

Zaten şampiyon bir kadromuz var, elimizdeki oyuncuları korusak bile bize yeter, transfer döneminin bitmesine daha 2 ay var transferler için hiç acelemiz yok tarzında düşünülüyorsa ki Hasan Şaş geçen böyle konuşmuştu, büyük yanlış yaparlar ondan sonra Benfica, Porto, Schalke gibi takımlar gelip 3 gol atıp arkana bile bakmadan evine gönderirler seni.

tvde socar reklamı dönüyor acaba sponsor mu olacaklar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

monchi keli ver banega ile mesayı tatava yapma kardeş

Eziklerin suana kadarki kadro planlamasinda yine takim savunmasinda problem yasayacaklarini dusunuyorum.

Moses******** Kruse ********Rodri

İleri uclu topsuz oyunda neredeyse hic yok. Deplasman maclari kabusa donusmesi kuvvetle muhtemel
mosesin defansi fena degildir.

mesa kötü oyuncu degil bizim lig icin fazlasıyla iyi fakat banegayla alakası yok yetenekli bir eleman degil önlibero tarzı

Banega konusu çok uzayacak. alandan modesteden falan ders almayan yönetim beceremez. ha neyi iyi yaparlar mesela kuruş değil duruş falan iyi yazarlar. başka da bir halt beceremezler

Birisi SOCAR mi dedi?

Hocanın sırtına bindiniz efendiler bakalım ne kadar gideceksiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt