- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
arda gibi galatasaray formasina hakaretler savuran 1i hakkinda olumlu görüse sahip degilim diye hepten negatif olacak halimiz yok kral.evladımız hakkındaki olumlu görüşlerin beni sevindirdi murf
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arda gibi galatasaray formasina hakaretler savuran 1i hakkinda olumlu görüse sahip degilim diye hepten negatif olacak halimiz yok kral.evladımız hakkındaki olumlu görüşlerin beni sevindirdi murf
marcao clde oynasin, olurda clde basarili olursak, otomatikmen taban fiyat 20 olur! aceleye gerek yok mademki böyle cevheri bulduk, degerlendirelim!En iyisi marcaoyu sevillaya verip mesa+banega paketi yapalim.
6.5 milyona satacagimizi düsünüyorum.Anladigim kadariyla marcao ağustos ayında satildiginda burada kan gövdeyi götürecek.
bekler kalitesizdefans tam bir fazia
Sevilla Fernandoyu ne yapacak?
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
uzun süreli ve ortalama üstü sponsor ihtimali sadece o var zatentvde socar reklamı dönüyor acaba sponsor mu olacaklar
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
max seferoglu magazacılık falan sponsor olur bize rengo...tvde socar reklamı dönüyor acaba sponsor mu olacaklar
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
mosesin defansi fena degildir.Eziklerin suana kadarki kadro planlamasinda yine takim savunmasinda problem yasayacaklarini dusunuyorum.
Moses******** Kruse ********Rodri
İleri uclu topsuz oyunda neredeyse hic yok. Deplasman maclari kabusa donusmesi kuvvetle muhtemel