Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.774
- 11.677
- 1.473
Muslera dokunulmazdır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Müthiş bir haber. Olmasi gereken seviyelere iniyor şükür maaşlarFernando giderse takimda 3m+ alan 3 futbolcu kalacak
Muslera - 3.575m
Belhanda - 3.350m
Feghouli - 3.850m
Bonuslarla beraber hepsi 4m avroyu aşıyor çok büyük bir yük seneye kurtulmalıyızFernando giderse takimda 3m+ alan 3 futbolcu kalacak
Muslera - 3.575m
Belhanda - 3.350m
Feghouli - 3.850m
Konuyla alakasız ancak aranızda Xiaomi mi a2 lite kullanan var mı?Varsa telefondan memnun musunuz?
Kurtulalım ucuz çöpleri getirelim de yine 6. Olalım dimiBonuslarla beraber hepsi 4m avroyu aşıyor çok büyük bir yük seneye kurtulmalıyız
Aptal herif 12m avroyu kalk öde o zaman avrupada 1'e 2ye oynuyorlar clde başarı getiriyorlar o zaman başarı geliyor bunlarla clde hoşaf oluyoruzKurtulalım ucuz çöpleri getirelim de yine 6. Olalım dimi
Ağzı olan boş boş konuşuyor
ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kari formasi budenemek icin de 1 tane bundan getirttim
![]()
Valla ben memnundum aslinda ama soyle bir sikinti yasiyorum, garantiye yollayacagim bakalim yakinda belki benim sanssizligim ama kullanici hatasi vs yok asla telefon bir gun hic neden yokken gelen aramalarda caliyor ama kimin aradigini ve acma kapama ekranini goremiyorsunuz kisacasi konusma ozelligini yitirdi neredeyse onun disinda yeterli bir telefon aslinda gayet akici ve tatmin ediyor ama kamera beklentin var ise sana uygun olmaz baska modellere bakmalisin.Konuyla alakasız ancak aranızda Xiaomi mi a2 lite kullanan var mı?Varsa telefondan memnun musunuz?