Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben arfa videosu fake

Konuyla alakasız ancak aranızda Xiaomi mi a2 lite kullanan var mı?Varsa telefondan memnun musunuz?

arkadaşım almıştı ancak kamerasından memnun değildi galiba. bunlar zaten fiyat/performans ürünleri. verdiğiniz paranın hakkını verir yani her türlü. piyasası ne kadar şuan bilmiyorum ama uygunsa düşünebilirsiniz tabii

Kutu kutu pense
Ever Banega gelse

IMG_20190708_204657.webp

1 yil sozlesmeleri kalan oyuncular

Mitroglou 2.6m
Mariano 2.3m
Nagatomo 2m
Ryan Donk 1.895m

Konuyla alakasız ancak aranızda Xiaomi mi a2 lite kullanan var mı?Varsa telefondan memnun musunuz?
Valla ben memnundum aslinda ama soyle bir sikinti yasiyorum, garantiye yollayacagim bakalim yakinda belki benim sanssizligim ama kullanici hatasi vs yok asla telefon bir gun hic neden yokken gelen aramalarda caliyor ama kimin aradigini ve acma kapama ekranini goremiyorsunuz kisacasi konusma ozelligini yitirdi neredeyse onun disinda yeterli bir telefon aslinda gayet akici ve tatmin ediyor ama kamera beklentin var ise sana uygun olmaz baska modellere bakmalisin.

Albayrak arabesk konuşuyor hala Selçuk boş kağıda falan imza attı diyor bunlar ne oyuncu alır nede satar şu transferler için adam akıllı yönetici kiralasalar keşke 2 aylık süreçte yoksa gene hüsran olacak

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3'nün maaşıyla ajaxlar portolar doneksler romalar Avrupada başarı getirecek kadro kurar frankfurta 2m üstü alan adam yok be

Selcuk Inan'in Galatasaray'dan ayrildigi gun, hungur hungur aglayacagim gundur.

Dun gibi lan, mayis 2011. KAP gelmisti. Agabeyimin dogum gunuydu.. 'noldu lan, ne okadar sevindin' dedigini hatirliyorum.

Sonra o Selcuk-Melo orta sahasi, ve gelen sampiyonluk.

Iki gozum seneler geciyor.. Iyi ki varsin kaptan, iyi ki bizi secmissin.

Galatasaray efsanesi kolay olunmuyor. Biraz sahip cikilmasi lazim. Attigi frikikleri nasil unuturuz? Durusu, adamligi, medya'ya bir kere bile olumsuz sekilde cikmamis olmasi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt