Hasan Ay
Parçalı Üye
- 10 Temmuz 2016
- 3.891
- 2.154
- 813
golden sonra çok güzel takla atardıbu adam yasıyormuydu yav eskiden bize gelmesini cok istemistim interdeyken bi adam daha vardı kaloumuydu neydi adı ama tabikide gelmemişlerdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
golden sonra çok güzel takla atardıbu adam yasıyormuydu yav eskiden bize gelmesini cok istemistim interdeyken bi adam daha vardı kaloumuydu neydi adı ama tabikide gelmemişlerdi
Rotasyon topcusu, cogu macta sonradan girdi, 90 dakika oynadigi mac neredeyse yok.Mesa geçen sene sevilla’da 49 maç oynamış. Boş adam olsa oynatmaz sevilma ama yine de insanın içine sinmiyor
demek sevilla alacarte degil fix menu calısıyorBanega isterken mesa mi kesami ne geliyor. Sevilladan biz adam isterken adamlar resmen bize istemedikleri adami iteliyor ve sanki biz mecburmusuz gibi onlardan adam aliyoruz. Selcukla sozlesme yeniliyoruz. Gercektn hasan şaşın dedigi gbi ileriye donuk takim yaratiyoruz.
Bence maasinin ne kadar azini verip kurtulabilirsek onu yapalim gitsin benficada olympiakosta doktursunAdam geldiği takımlarda da kamp yapmadı sakatlıktan dolayı oynamadığı dönemler oldu. Şuan verdiğimiz rakamı kimse vermiyor, oturup 2.6 milyon euro alıp gitmesini mi bekleyelim yoksa kampta yüklenip güven verip son durumunu mu görmeye çalışalım.
Bu adamın Benfica ve Olimpiakos'da yaptıkları ortada görmek ve değerlendirmek lazım.
Seri-Banega-Belhanda
Belhanda bozuyor bence
Ismail Cipe
Sener Özbayrakli
Ahmet Calik
Emre Tasdemir
Ömer Bayram
Selcuk Inan
Emre Akbaba
Yunus Akgün
Jimmy Durmaz
Adem Büyük
Okan Kocuk ve Ertugrul Ersoy toplamda 1.2M bonservise alinabiliyorsa alinsin bence. Kaleci ve stoper alternatifi olarak bu rakamlardan ucuza kapatamayiz hic bir transferi. Ahmet Calik, Ömer Bayram ve Yunus Akgün elden cikarilabilir. Emre Akbaba sezonu acmayacak bile. Daha yerli transferi gerekiyor.

10 milyonu nerden bulmusuz acaba???Galatasaray, Flamengo'nun orta sahası Gustavo Cuellar için 10 milyon Euro'ya kadar çıktı.
Galatasaray'ın Flamengo'nun orta sahası Gustavo Cuellar için gözünü kararttığı öğrenildi. İlk olarak Flamengo'ya 6 milyon Euro teklif eden Galatasaray'ın 8 milyon Euro'ya kadar çıkması bekleniyordu. Ancak Galatasaray'ın bundan da öteye giderek Gustavo Cuellar için Flamengo'ya 10 milyon Euro'luk teklif yaptı. Flamengo'nun Gustavo Cuellar için yapılan bu teklife olumlu baktığı ve kısa süre içinde 26 yaşındaki Kolombiyalı oyuncunun sarı kırmızılılara transfer olacağı belirtildi.
Kaynak: Lance
dal lazımsa biz uzatırız renktasBu sene benim için çok önemli, mezun oldum... Muhtemelen eylül-ekim gibi atamam gerçekleşecek. 24 senedir dogdugum büyüdügüm yerden çıkıp yeni maceralara atılacagım... Galatasaray'ın benimle birlikte güçlü olması çok önemli, tutunacak dal lazım
:red:Banega sahada ne güzel duruyor![]()
Lance de öyle bir haberi göremedim ama-3.8 eksideyiz
Cagne 10m desek
Fernando 4m desek
Cuellar 10m
Banega 5?
nasil olacak yaw
aman hocamdal lazımsa biz uzatırız renktas
Şu ana kadar hiç sekmediGSCnin Mesa‘ya bok attigina göre Mesa çok yararli olacagini düsünüyorum
Trt sporun haberi uzerine paylastım. Satmadan kedi bile alamıyoruz. 10 milyon euro sallama tabiki.10 milyonu nerden bulmusuz acaba???