Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banega isterken mesa mi kesami ne geliyor. Sevilladan biz adam isterken adamlar resmen bize istemedikleri adami iteliyor ve sanki biz mecburmusuz gibi onlardan adam aliyoruz. Selcukla sozlesme yeniliyoruz. Gercektn hasan şaşın dedigi gbi ileriye donuk takim yaratiyoruz.
demek sevilla alacarte degil fix menu calısıyor

Adam geldiği takımlarda da kamp yapmadı sakatlıktan dolayı oynamadığı dönemler oldu. Şuan verdiğimiz rakamı kimse vermiyor, oturup 2.6 milyon euro alıp gitmesini mi bekleyelim yoksa kampta yüklenip güven verip son durumunu mu görmeye çalışalım.

Bu adamın Benfica ve Olimpiakos'da yaptıkları ortada görmek ve değerlendirmek lazım.
Bence maasinin ne kadar azini verip kurtulabilirsek onu yapalim gitsin benficada olympiakosta doktursun

Seri-Banega-Belhanda

Belhanda bozuyor bence

Belhanda elden çıkartılmalı. ne seri nede banega transferinin hiçbir anlamı olmaz.
hem maliyet performans anlamında hemde yeni transferlere kaynak yaratmak için belhanda satışı kesinlikle olmalıdır.
Ismail Cipe
Sener Özbayrakli
Ahmet Calik
Emre Tasdemir
Ömer Bayram
Selcuk Inan
Emre Akbaba
Yunus Akgün
Jimmy Durmaz
Adem Büyük

Okan Kocuk ve Ertugrul Ersoy toplamda 1.2M bonservise alinabiliyorsa alinsin bence. Kaleci ve stoper alternatifi olarak bu rakamlardan ucuza kapatamayiz hic bir transferi. Ahmet Calik, Ömer Bayram ve Yunus Akgün elden cikarilabilir. Emre Akbaba sezonu acmayacak bile. Daha yerli transferi gerekiyor.

şu yerli oyunculara bakıyorumda hani yeni birkaç oyuncuyu dışarıya alırsak çok ciddi yetersizlik mevcut.. Hani sırf transfer olsun yerli olsun diye takıma doldurulan yetersiz adamlar.

Bu sene benim için çok önemli, mezun oldum... Muhtemelen eylül-ekim gibi atamam gerçekleşecek. 24 senedir dogdugum büyüdügüm yerden çıkıp yeni maceralara atılacagım... Galatasaray'ın benimle birlikte güçlü olması çok önemli, tutunacak dal lazım

-3.8 eksideyiz

Cagne 10m desek
Fernando 4m desek

Cuellar 10m
Banega 5?

nasil olacak yaw

Galatasaray, Flamengo'nun orta sahası Gustavo Cuellar için 10 milyon Euro'ya kadar çıktı.
Galatasaray'ın Flamengo'nun orta sahası Gustavo Cuellar için gözünü kararttığı öğrenildi. İlk olarak Flamengo'ya 6 milyon Euro teklif eden Galatasaray'ın 8 milyon Euro'ya kadar çıkması bekleniyordu. Ancak Galatasaray'ın bundan da öteye giderek Gustavo Cuellar için Flamengo'ya 10 milyon Euro'luk teklif yaptı. Flamengo'nun Gustavo Cuellar için yapılan bu teklife olumlu baktığı ve kısa süre içinde 26 yaşındaki Kolombiyalı oyuncunun sarı kırmızılılara transfer olacağı belirtildi.

Kaynak: Lance
10 milyonu nerden bulmusuz acaba???

Bu sene benim için çok önemli, mezun oldum... Muhtemelen eylül-ekim gibi atamam gerçekleşecek. 24 senedir dogdugum büyüdügüm yerden çıkıp yeni maceralara atılacagım... Galatasaray'ın benimle birlikte güçlü olması çok önemli, tutunacak dal lazım
dal lazımsa biz uzatırız renktas

Yok yere aklıma 'Çıldırın' marşı geldi. Tamam ben de biliyorum cos cagon orjinali ve river plate'e ait. Ama bize cok yakıştı bu marş be.

Belhanda 10m
Diagne 12m
Mariano 2m
Fernando. 2m+mesa

———-cuellar

Banega———-mesa

HO

Cuellar için 10m teklif ettigimiz haberleri dogruysa, belhanda'nın alıcısı hazır ve biz banega'yı 10 no olarak düşünüyoruz demektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt