Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şeytan monchi vs çiçek Abbas (Abdurrahim)Yalniz beyler mesa’yi bize Sevilla mi teklif etmis yoksa Fernando’ya karsilik Biz mi istemisiz
Kesinlikle seytan monchi bir isler karistiriyor
kim ipler lig şampiyonluğunu yavBurada siz takılı kaldınız Banega ya... Nerden biliyorsun başka oyuncular ile ilgilenilmediğini? Her transfer döneminde kanser oluyorsunuz sezon sonunda şampiyon yapıyor bu yönetim takımı. Ama siz yine transfer döneminde kanser oluyorsunuz.
Her sene şampiyon olacaksak senin ve seni gibi düşünenlerin kanser olması umurumda değil![]()
Las Palmas döneminde sık sık izliyordum reis Swensea'de hiç izlemedim yalan olmasınİzledin mi reis ?
Ben izlediğimde hiç tutmamıştım Josico gibi
Futbolcu mu alıyoruz?El Chapo'ya adam mı belli değil...![]()
BIYIĞINA TÜKÜRDÜĞÜM
2 sene alama da bak ne oluyor halimiz... Cl şampiyonluğu mu bekliyorsun?kim ipler lig şampiyonluğunu yav
ziraat kupası ayarındaki cl grubundan çıkabilmeyi bekliyorum2 sene alama da bak ne oluyor halimiz... Cl şampiyonluğu mu bekliyorsun?
Aklima Atleticonun bize yaptigi transfer calimi geldi.
Unal baskan 3 oyuncuyla anlasip Madride ucmustu. Sozde Forlan, Reyes ve Ujfalusiyi alip gelecekti. Sonra Ujfayi alip obur ikisini alamadan döndü. Birde Ardayi kaybettik o siralar.
Simdide bu Monchi Fernandoyu elimizden alip, Banegayi vermeyip uzerine çöpünü bizemi itelemek istiyor
bencede banega olmadi, mesa b planişaka maka degil, ciddi manada yine duygularımızla oynandı