Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Afbeeldingsresultaat voor roque mesa mustache

BIYIĞINA TÜKÜRDÜĞÜM

Burada siz takılı kaldınız Banega ya... Nerden biliyorsun başka oyuncular ile ilgilenilmediğini? Her transfer döneminde kanser oluyorsunuz sezon sonunda şampiyon yapıyor bu yönetim takımı. Ama siz yine transfer döneminde kanser oluyorsunuz.

Her sene şampiyon olacaksak senin ve seni gibi düşünenlerin kanser olması umurumda değil :)
kim ipler lig şampiyonluğunu yav

İzledin mi reis ?

Ben izlediğimde hiç tutmamıştım Josico gibi
Las Palmas döneminde sık sık izliyordum reis Swensea'de hiç izlemedim yalan olmasın

Sevilla'da farklı bir göreve büründü klasik İspanyol takımı gibi ilk önceliği pas oyunu oldu muazzam değildi Sevilla dönemi de

Aklima Atleticonun bize yaptigi transfer calimi geldi.

Unal baskan 3 oyuncuyla anlasip Madride ucmustu. Sozde Forlan, Reyes ve Ujfalusiyi alip gelecekti. Sonra Ujfayi alip obur ikisini alamadan döndü. Birde Ardayi kaybettik o siralar.

Simdide bu Monchi Fernandoyu elimizden alip, Banegayi vermeyip uzerine çöpünü bizemi itelemek istiyor

Ulan arkadaş mbappe rahmetli babam vasiyet etti GS de oynayacaksin diye bedava bize gelse 1 sene sonra 15 milyona satamayiz

Milletin oyuncusu gümüş bizimkisi sac

Elinde fernandao var,elin ondan daha kariyersiz orta sahasina üstüne para istiyorlar,onlarınki bal,bizimkisi cec

Elinde 30 gol atmış adam var…elif elmasa 15 20 diyorlar.biz 15 e okutamiyoruz.onlarinki altın bizimkisi tunç

Sevilla’yi sezon basinda Pablo machin ile ligde lider oldugu dönemde takip ettigim oldu

Daha önce de yazmisti 3-5-2 oynadilar

Orta saha kurgusu bu sekildeydi

—————Banega

——-Sarabia——- Vázquez

Yani Banega regista olarak oynadi,mesa ise sarabia ve vazquez’in alternatifiydi

Orta saha da nasil bir kurgu ile oynayacagiz bu cok önemli,mesa burda yazildigi gibi kötü bir futbolcu degil

Ispanyol orta sahalarin yuzde 90’i gibi mesa’nin da ayagi temiz basarili pas yüzdesi fazla ayrica sut özelligi de var

Aklima Atleticonun bize yaptigi transfer calimi geldi.

Unal baskan 3 oyuncuyla anlasip Madride ucmustu. Sozde Forlan, Reyes ve Ujfalusiyi alip gelecekti. Sonra Ujfayi alip obur ikisini alamadan döndü. Birde Ardayi kaybettik o siralar.

Simdide bu Monchi Fernandoyu elimizden alip, Banegayi vermeyip uzerine çöpünü bizemi itelemek istiyor
:) bize iyilik yaptığı sezon atletico nun..

yanliz ndiaye fenere giderse otomatikmen level arttirir, bok atmaya gerek yok, ndiaye ne olursa olsun savasan tempolu bir topcu.

Okan ve Ertuğrul hatta Umut Meraş bu 3lüyü toplam 2m civarına almak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt