Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesa icin hic izlemedim, ve zerre fikrim yok ama soyle birsey var.

Biz Donk - Fernando / Donk - Selcukla mac yendik beyler, yani La Liga da hemde Sevilla gibi koklu kulupte 31 maca cikmak herkesin harci degil.

Mesa simdi saf bir defansif orta saha mi yoksa box-to-box mu yoksa deep-lying-playmaker mi?

Youtube’dan anladığım dos. Ama ayağı fena değil mücadeleci, iyi kesici. Kazma değil yani. Suat tipinde bi oyuncu.

galatasaray schalkeyle lokomotif moskovayla denk olmasın istiyoruz
ayrıca porto maçlarını vermeyip gruptan çıksak neden bu lafları söyliyim ki manyak mıyım
O kadar borcun varken bir müddet kabulleneceksin bu durumu kusura bakmayın. O ülkelerin ekonomilerini alt yapılarını falan çok yabana atıyorsunuz. Sizlerin beklentilerinin karşılanamaması da yönetim başarısızlığı değil çaresizliğidir.
Bunca borcun harcın içerisinde ceza almadan en makul şekilde birşeyler yapılmaya çalışılıyor.

Ama diagne ye on milyonlar verildi olayına da girmeyelim son iki gün kala ozandan gelen paranın transferde kullanılması amacıyla verilen paradır o. Ligin gol kralını yaz sezonu araplara aldığından fazlasıyla okuturuz düşüncesi ile alelacele yapılan bir transfer.

Sözün özü şu ki yönetenler senden benden daha fazla düşünüyor bu takımı. İmkanlar dahilinde en güzel işleri yapmaya çalışan bir ekip var

Bu arada, Sevilla takas icin Mesayi onermis daha kabul ettimiz falan yok.

Yönetenler senden benden daha fazla düşünüyor, fatih terim istediyse bi bildiği vardır düşüncelerini zerre anlamıyorum. O zaman abi hiç düşünmeyelim, kafa yormayalım takım hakkında. Bizim yerimize düşünen illa birileri olacak. Böyle mantık mı olur.

Afbeeldingsresultaat voor roque mesa mustache

BIYIĞINA TÜKÜRDÜĞÜM

Tecavüzcü Çoşkunun akrabası gibi adamda tip var

Yönetenler senden benden daha fazla düşünüyor, fatih terim istediyse bi bildiği vardır düşüncelerini zerre anlamıyorum. O zaman abi hiç düşünmeyelim, kafa yormayalım takım hakkında. Bizim yerimize düşünen illa birileri olacak. Böyle mantık mı olur.
Düşünsen de düşünmesen de o adamlar ne diyosa o olacak abi, biz sadece burada muhabbetini edip zaman geçiriyoruz

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

bu bir realite

heriflerin ligi büyük, parası daha fazla, stadyumu her daim dolu

bir topçuya aynı şartları sunsak hangi takımı seçer ?

buna gönül rahatlığı ile galatasaray diyemiyorsak biz daha yukarıdayız diyemeyiz.
eğer 18 19 yaşında schalkeden bayerne dortmunda zıplamak istemiyorsa ve iqsu 35ten fazlaysa galatasarayı seçer

Youtube’dan anladığım dos. Ama ayağı fena değil mücadeleci, iyi kesici. Kazma değil yani. Suat tipinde bi oyuncu.
Şuan aynisini yazıyordum. Tam Suat bu Mesa. Yani görünmeyen kahraman olur tabi takim oynarsa. Takim oynamazsa kaybolur. Kaybolunca da tüm oklari üzerine çeker. Mesa'nin yanina Banega ve Cuellar gelsin mesa inanilmaz isler yapar. Ama gidip baris özbek gibi birisi gelirse bu adam şapkadan altin çıkarmaz. Izlediğim kadarıyla bu adam lider özellikli degil daha çok takım oyuncusu. Takımı ateşlemez ama isini yapar gibi. Dediğim gibi yaninda oynayacak adamlar çok önemli.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Düşünsen de düşünmesen de o adamlar ne diyosa o olacak abi, biz sadece burada muhabbetini edip zaman geçiriyoruz

—————————

Onların dediği olacak da bu arksdaşlar sorgulamayın eleştirmeyin diyor. Bu olmaz. Ki kaç tane transfer taraftar tepkisinden döndü. Bunu da unutmamak lazım.

Mesa-Banega-Belhanda üçlüsünün rakibe top göstermemesi lazım. Özellikle ligde sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum.

Vasconun evladi, eski bragali, bir donem benficada kiralik oynayan sonra nicee giden, u17-19 brezilya capitaõsu daniloyu almadık mi daha

—————————

Istedigim orta saha boyle aslinda:

Cuellar - Banega

Belhanda

Ama boyle olacak buyuk ihtimal

Mesa - (X)

Belhanda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt