Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaynak paylasin lutfen
Kardeşim sen doktor yerine düşünüp teşhis koyup hasta iyileştiriyor musun? Yıllar boyu House izledim ama doktor olamadım kusura bakma... Yıllarca profesyonel futbol mu oynadın? Kulüp yöneticiliği mi yaptın? Önce sahada izlersin başarısızlıklar geldiğinde ekonomik olarak takım daha kötüye gittiğinde taraftar olarak sesini çıkartırsın kötü gidişe dur demek için. Yani transfer sezonunda doğmamış çocuğa don biçerek kendi fikirlerinizin doğruluğunu ispatlamak için herkese b.k atmak taraftarlık değil. Benim anlatmaya çalıştığım da tam olarak bu.Yönetenler senden benden daha fazla düşünüyor, fatih terim istediyse bi bildiği vardır düşüncelerini zerre anlamıyorum. O zaman abi hiç düşünmeyelim, kafa yormayalım takım hakkında. Bizim yerimize düşünen illa birileri olacak. Böyle mantık mı olur.
Biri trabzon gibi şehir takımı. Galatasaray ise bir his takımı. Galatasarayın büyüklüğünü hissedememek. Bence bu şahışlar galatasarayı hiç anlamamış.Yok daha neler
Kardeşim sen doktor yerine düşünüp teşhis koyup hasta iyileştiriyor musun? Yıllar boyu House izledim ama doktor olamadım kusura bakma... Yıllarca profesyonel futbol mu oynadın? Kulüp yöneticiliği mi yaptın? Önce sahada izlersin başarısızlıklar geldiğinde ekonomik olarak takım daha kötüye gittiğinde taraftar olarak sesini çıkartırsın kötü gidişe dur demek için. Yani transfer sezonunda doğmamış çocuğa don biçerek kendi fikirlerinizin doğruluğunu ispatlamak için herkese b.k atmak taraftarlık değil. Benim anlatmaya çalıştığım da tam olarak bu.
Galatasaray İn büyüklüğünü ben tartışmam. Benim için dünya nın en büyük kulübüdür. Ben finansal yapının ve alt yapının kulüp büyüklüğü ile tarif edileceğini de düşünmüyorum.Biri trabzon gibi şehir takımı. Galatasaray ise bir his takımı. Galatasarayın büyüklüğünü hissedememek. Bence bu şahışlar galatasarayı hiç anlamamış.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cuellar için satılması gerekiyorsa güzel olur ama Diagne satışı ile Banega ve Cuellar alınabilecekse Banega - Belhanda - Cuellar üçlüsünü tercih ederim.Zurhandayi satip
4-3-3
Mesa - Banega - Cuellar
nasil olur
Bırakın bu ziraat Türkiye kupası grubu laflarını... Orada herkesin heryerde birbirini yenebileceği denk güçlerin olduğu bir grup vardı. Porto maçlarını şanssız bir şekilde vermesek kimse de bu lafları söyleyemezdi. Cl nin en düşük bütçeli 2-3 takımından biriyiz. Ve bunun sebebi de o meşhur çilek transferleri ve çileği oynatacak hoca bulma sevdaları...
Olumluydu.
BU DOGRUMU
Bip sporu olan var mi ? İnstagram da gördüm az evvel 2 transfer 10 temmmuzda İstanbul’da olacak diye.
Bizim için mi dediler bunu ?
Bip sporu olan var mi ? İnstagram da gördüm az evvel 2 transfer 10 temmmuzda İstanbul’da olacak diye.