- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.823
Orta saha BilalYabancı sınırı gelirse fener ambargo koyar lige.
Sol açık Yasin
Sağ açık Olcan
Forvet Umut
Biz bu adamlarla bile şampiyon olduk. Nereye ambargo koyuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orta saha BilalYabancı sınırı gelirse fener ambargo koyar lige.
basimizda FT oldugu sürece ligin en büyük favorisi biziz![]()
2019 yılında gördüğüm en kötü Galatasaray hayali kadrosu------ Babel -------- Diagne --
Arda - Topal - Selçuk - Feghouli
--Naga---Luyin--Marcao--Mariano
-----------Muslera------------------
öylede rakiplerimizden elbetde daha iyiz, ve dahada iyi olmaliyiz, fatih hocamiz varken zaten lig cepde, bizim ölcümüz cl artik lig degil citayi nekadar yüksek tutarsak okadar is yapariz kulvarlarda.Mesa iyi mi kötü mu bunu ayri bir kenara koyuyorum . Mesa'yi bugün Fener açıklasa burda vedat için çok kötü oldu almalıydık. Yerli Zlatan tayfa yine yangın yerine cevirirdi ben eminim. Fener en önemli mevkisine iş yaptisindan tut bu Mesa selcuk'un bize geldiği seneki etkisini fenerde yapar demelere kadar iş giderdi kendimizi kandirmayalim. Tamam burasi Galatasaray burada hep daha iyisi istenir ama kim var abiler kardeşler senin rakibinde 39luk Emre, bağkurdan prim yatmasini bekleyen Atiba vs. Bu ligde herkeste rakitic modric varda sanki biz 2 3 seviye gerideyiz gibi algi yaratılması çok garip
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Forumda futboldan anlayan nadide insanlardan birimarcao geldiğinde de tektim savunan olarak arkadaşlar...siz hepiniz biz tek...mesa,marcao ve ben....
Riera da yetersizdi.Sol açıkta hele facia gibiydi.İspanyol futbolcudan korkuyorum, Negrodo, Juanfran, Alexsic, Guiza, jose rodrigez, josico, Soldado hepsi performans olarak yetersizdi.
Belki Riera, Fabri, Guti biraz iş yapmıştır.
Hasan, acelemiz yok, iki ay var diyor ama ağustosa girdik mi ortada kaliteli oyuncu bulamazsın. Efektif olarak 3 haftanız falan var adam akıllı kadro kurmak için. İlk 11 için yapılacak Transferlerin kamp programına katılmasının ne kadar önemli olduğunu idrak etmekten aciz. İki ay var diyor herif. kabus gibi transfer dönemi yaşatıyorlar 2 yıldır.
Kesinlikle katılıyorum..Okan kocuk
Ertugrul
Paketine mutlaka 1,2m euroya almaliyiz.
Hocam çıtayı yüksek tuttugumuzdan emin olabilirsin. Hocamiz zaten hayalimiz var derken romantizm yapmıyordu. Belli bir elit seviyede olmadan bu hayallere paldır küldür saldırmanin bize getirisini hala cekiyoruz. Çilek transferleriyle CL de güzel işler geldi ama gelip geçiciydi. Bunun devamını getiremezsin ligdeki kazancimiz sponsorluklar belli. Merdivenleri 3er 4er atlayarak çıkmak seni tepeye çıkarabilir fakat düştün mü iste kalkmasi zor oluyor. Öyle ya da böyle şampiyon oldukca CL de yer edindikçe kendimizi oralara kabul ettirebiliriz. Doymuş adamlardan ziyade başarıya aç adamlar lazim bize. Bunun örneğini Madrid bu sezon fazlasiyla yaşadı. Veya Lyon. Kimlere kafa tutuyordu neler alip satıyordu ki stratejisini bir değiştirdi kac sene ortaliktan kayboldu da yeni yeni eski haline geliyor. Yani pek bizim millete göre olmasa da sindire sindire ilerlemek aniden hızlanıp cakilmaktan kat kat iyidir diye düşünüyorum. 3 4 tecrübeli adamin yanina serpistirecegin karakterli başarıya aç adamlarla emin adimlarla yürüyebilirsin. Fakat veteranlarla anca bir iki sükse is yapıp sonra kenara çekilirsin. Biz CL nin asansör takimi degil daimi takimi olduk mu iste o basarilar gelecek. Her sene başı TR den Galatasaray gelir CL ye dediğinde avrupa alemi o zaman kendimizi üst makamlarda görebilirizöylede rakiplerimizden elbetde daha iyiz, ve dahada iyi olmaliyiz, fatih hocamiz varken zaten lig cepde, bizim ölcümüz cl artik lig degil citayi nekadar yüksek tutarsak okadar is yapariz kulvarlarda.
Adamların kadrosunda 1000 tane eksiği var mesut mesut diye ağlıyorlar. Bu fener taraftarı eğitilmezdir.
İlk üçe göremezler.bu sezon sampiyonlukta en buyuk rakibimiz besiktas olacak gibi gorunuyor