Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbol her geçen gün değişiyor. Fatih Terimde buna bir şekilde adapte olmaya çalışıyor. Olmaya çalıştığı icin imparator diyoruz. Şapkadan tavşan çıkarıyor sebebi hic beklemediğimiz tepkiler vermesi. Hic beklemediğimiz adamlari beklemedigimiz yerlerde oynatmasi. Gömülü Dos yavaş yavaş kayboluyor dünya futbolunda dikkat ederseniz. Artik tek birşeyi iyi yapan 1 tam adamlar değil 1.5luk iş yapan hatta 2 yönüde iyi oynayan adamların devri. Pogba neden 100m a gitti her iki yönüde mükemmele yakin oynuyordu. Kendini saldı defansif anlamda cabalamamaya başladı elestirilerin merkezine denk geldi. Bizde isteriz Wijnaldum gibi Naingolan gibi adamlar ama hic degilse Topal gibi 1 pozisyonluk adam yerine 1.5 pozisyonluk adamlar izleyelim.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

basimizda FT oldugu sürece ligin en büyük favorisi biziz :)

O is o kadar basit degil. Bence yabanci sinirlamasi geldigi sezon hoca yonetimle ters dusup ayrilir. 2013-2014 sezonunda oldugu gibi. Elimizde 11 e yazacak yerli adam yok resmen. 1 sene icinde en az 3 tane lazim. Yaptigimiz yabanci transferleri de pek basarili sayilmaz. Sureci yanlis goturuyoruz. Seneye cok basimizi agritir bu yabanci meselesi.

Bu takım umut bulut’la, yasin öztekin’le bile şampiyon oldu. Rehavete kapılmayalım tamam da sanki rakiplerde genç emre, okan, suat, sergen falan var.

Mesa iyi mi kötü mu bunu ayri bir kenara koyuyorum . Mesa'yi bugün Fener açıklasa burda vedat için çok kötü oldu almalıydık. Yerli Zlatan tayfa yine yangın yerine cevirirdi ben eminim. Fener en önemli mevkisine iş yaptisindan tut bu Mesa selcuk'un bize geldiği seneki etkisini fenerde yapar demelere kadar iş giderdi kendimizi kandirmayalim. Tamam burasi Galatasaray burada hep daha iyisi istenir ama kim var abiler kardeşler senin rakibinde 39luk Emre, bağkurdan prim yatmasini bekleyen Atiba vs. Bu ligde herkeste rakitic modric varda sanki biz 2 3 seviye gerideyiz gibi algi yaratılması çok garip

öylede rakiplerimizden elbetde daha iyiz, ve dahada iyi olmaliyiz, fatih hocamiz varken zaten lig cepde, bizim ölcümüz cl artik lig degil citayi nekadar yüksek tutarsak okadar is yapariz kulvarlarda.

bu sezon sampiyonlukta en buyuk rakibimiz besiktas olacak gibi gorunuyor

Mesa haberlerine gülüyorum çünkü iki ihtimal var;
1) banegayı resmen isteyeceğiz abdürrahim bey önce mesayı isteyip sonra bari banegayı verin diyecek :)
2) hoca mesayı istiyor abdürrahim bey banegayı istedik vermediniz bari mesayı verin diyecek :)
Seç beğen al :D

Hasan, acelemiz yok, iki ay var diyor ama ağustosa girdik mi ortada kaliteli oyuncu bulamazsın. Efektif olarak 3 haftanız falan var adam akıllı kadro kurmak için. İlk 11 için yapılacak Transferlerin kamp programına katılmasının ne kadar önemli olduğunu idrak etmekten aciz. İki ay var diyor herif. kabus gibi transfer dönemi yaşatıyorlar 2 yıldır.

bizim yönetim becerikli menejerler bulup satış yapamazsa herşey tesadüflere kalır.

Mesa'nın tipi böyle olsaydı yorumlars %60 oranında değişirdi
58453769_2188367327908089_2099562287559055692_n.webp

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

öylede rakiplerimizden elbetde daha iyiz, ve dahada iyi olmaliyiz, fatih hocamiz varken zaten lig cepde, bizim ölcümüz cl artik lig degil citayi nekadar yüksek tutarsak okadar is yapariz kulvarlarda.
Hocam çıtayı yüksek tuttugumuzdan emin olabilirsin. Hocamiz zaten hayalimiz var derken romantizm yapmıyordu. Belli bir elit seviyede olmadan bu hayallere paldır küldür saldırmanin bize getirisini hala cekiyoruz. Çilek transferleriyle CL de güzel işler geldi ama gelip geçiciydi. Bunun devamını getiremezsin ligdeki kazancimiz sponsorluklar belli. Merdivenleri 3er 4er atlayarak çıkmak seni tepeye çıkarabilir fakat düştün mü iste kalkmasi zor oluyor. Öyle ya da böyle şampiyon oldukca CL de yer edindikçe kendimizi oralara kabul ettirebiliriz. Doymuş adamlardan ziyade başarıya aç adamlar lazim bize. Bunun örneğini Madrid bu sezon fazlasiyla yaşadı. Veya Lyon. Kimlere kafa tutuyordu neler alip satıyordu ki stratejisini bir değiştirdi kac sene ortaliktan kayboldu da yeni yeni eski haline geliyor. Yani pek bizim millete göre olmasa da sindire sindire ilerlemek aniden hızlanıp cakilmaktan kat kat iyidir diye düşünüyorum. 3 4 tecrübeli adamin yanina serpistirecegin karakterli başarıya aç adamlarla emin adimlarla yürüyebilirsin. Fakat veteranlarla anca bir iki sükse is yapıp sonra kenara çekilirsin. Biz CL nin asansör takimi degil daimi takimi olduk mu iste o basarilar gelecek. Her sene başı TR den Galatasaray gelir CL ye dediğinde avrupa alemi o zaman kendimizi üst makamlarda görebiliriz

sezon bitince hoca kimler için satılsın raporu verdi acaba merak ediyorum.

cl için iyi kadro kurmak şart. Geçen sene şanslıydık basit kura çektik ama bu sene yüzde 90 zor kura gelicek. Bu takım barca deplasmanında allah muhafaza fark yer.

İyi adamlar alınmalı bir an önce alınmalı ki adamlar takıma alışsın mal gibi kalmayalım. Ama bu yönetimden hiç umudum yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt