Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesajlardan anladığım
"hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler olmuş"

Bu Mesa hiç içime sinmedi yahu. Takas olabilitesi varsa Banega için kullanalım Fernando'yu.

Fatih Hoca devre arasi ve sezon sonu icin gelenler ve gidenler sasirtacak demisti
Umarim duzgun bir planlari vardir

Fernando Banegayla takas edilecek oyuncudur. Bu takas biter 1-2 milyon da Mesa için konuşulur.
Mesa - Fernando büyük fiyasko olur

Sevilla dan dağ başında yazlık kakalamışlardır bi de bizimkilere

ooohhh transfere bak

Açıkçası Mesa'nın gelmesine itiraz etmiyorum

benim itirazım Fernando ve Mesa kafa kafaya takas olursa ona

Sonuçta Fernando'dan para almamız lazım

Eğer Fernando'dan para alıyorsak hiç sıkıntı yok

Ama kafa kafaya takas olursa bu net başarısızlıktır

Bu nice ile işbirligi yapmistik oyuncu alip satmayacaksak neyleyeyim oyle anlasmayi kardesim neyin anlasmasini yaptiniz acaba

şu çöp ersun istediği herkesi aldıracak ama fatih hocamın gördüğü muameleye bak.

Forumdan birisi bile şu yönetim yerine geçse transferde bunlardan çok daha kaliteli işler yapar daha 2 ay var diyen adamlardan mantıklı işler bekliyoruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Türkler, futbolcuları için Sevilla'dan beş milyon avrodan fazla bir para talep ederek cevap verdiler. Sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan Fernando, Galatasaray yönetimi ile konuştu. Derken masaya Roque Mesa geldi

Monchi, Sevilla orta saha oyuncusu Roque Mesa'nın, G.Saray'la üç sezon için sözleşme teklifini kabul etmesi için ikna etmek zorunda kaldı. Lagos'taki kampta telefonda bu kadar önemli bir karar için menajeri ve ailesiyle konuşmayı bekleyen oyuncu, kulübün bu isteğini kabul etti.

Mesa için kolay değil, Sevilla'ya geldiğinde çok heyecanlı, evinde olduğu gibi rahat hissettiğini söylediği bir yerden ayrılmayı kabul etmek zorunda kaldı ve sonunda koridorlarda tanıdığı gibi profesyonelin hayatı tanıdı!

Her iki oyuncunun piyasa değeri eş. ''Türkler Mesa ile anlaşamasa bile '', Fernando, Sevilla dişlisinin sekizinci parçası olacak, Temmuz ayında kesinlikle Monchi ve ekibi bu transferi yapacak!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt