Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mesa okaka. yazık yani

Fernando sevilla ile anlastiysa bir sekilde gidecektir. Banega yi vermiyorlarsa sadece para kabul etmek lazim. O parayla takima genc, fazla duyulmamis bir DOS kazandirilsin. Mesa kotu oyuncu degildir, ama aradigimiz oyyuncu da degildir.
Aslında en mantıklı tercih bu olabilir illa fernando gidicem diyorsa.

Ben mesa yı transfer şartlarından bağımsız değerlendirdim. Fernandoya karşılık mesa + 2 mil euro civarı bi para verirlerse harika olur çünkü fernandonun maaş yükü-mesa nın maaş yükü farkı da 2 mil euro olsa toplamda 4 mil tasarruf olur, o paraya da ön libero alınır.

Bide Albayrak'tan Seri'yi falan ikna etmesi beklentisi var.Demek Uefa'ya falan gitsek Raheem Lawal'ı getirecek.Kardeşim dur Florya'da sen futbolcularla ilgilen.Şu transfer işini işin ehli adama bıraksınlar artık

sevillanın full match videosu falan var mı bir izleyeyim mesayı

bizim kurmak istedigimiz banega fernando ikilisini sevilla kendine kurdu şaka gibi bu yönetimden bi cacık olmaz hasan şaş da hala saçma sapan açıklamalar yapsın acelemiz yok diye acele etmeyin eylül 15 gibi yaparsınız beceriksizler ordusu

Gecen sene donkun ceyregi kadar top oynamayan, her deplasman ezilmemizin 1 numarali sebebi fernandodur. Ligin sonunda 3-5 mac iyi top oynadi diye butun sezonu unutacak halimiz yok.

Ben mesa yı transfer şartlarından bağımsız değerlendirdim. Fernandoya karşılık mesa + 2 mil euro civarı bi para verirlerse harika olur çünkü fernandonun maaş yükü-mesa nın maaş yükü farkı da 2 mil euro olsa toplamda 4 mil tasarruf olur, o paraya da ön libero alınır.
mesa'yi neden aliyoruz kardes? sevilla bize 5-6m verse daha iyi olmaz mi? gider istedigin en iyi topcuyu alirsin o paraya. Bu nasil bir düsünce tarzidir?

banega-falcao'dan mesa-okaka ikilisine. hasan şaş'ın söylediği geleceği kurmak bu olsa gerek!!

Monchinin fernandoya bonservis vereceğini düşünmek saçmalıktır adam 32 yaşında para vermez monchi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt