Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernando'yu para karşılığı veremiyor muyuz Sevillaya?
ille mesa'yı almak zorunda mıyız?

Bizim taraftarda hoca gibi vizyonsuz Fernandoyu gezegende begenmeyen tek taraftar bizim taraftardır.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
50537

Taniyan var mi?

Su fizige bakan "bu topcu" der mi?

Suan ayni vizyon yönetiyor bizi

bir an mesa'ya bakinca bunu animsatti

s-6a093773eb531f1ce7a133aa542a6ffc781bb86b.webp
Deme oyle yilan gibi topcuydu carlosun yandan yemisi.
Adamda hız, frikik ki 35 metreden mermi gibi cakiyordu herif.
Sakatlanması talihsizlikti yoksa birkac yil daha kullanirsik.

Ben takımımı çok iyi bilirim Ağustos ayından önce öyle önemli bir yıldız transfer yapmazlar hatta Ağustos'ta bile yapacakları malum değil. Önce takımdan birilerini satmaları gerekir. Diagne ve Belhanda satılmadan Kostas Mitroglou gönderilmeden tüm transfer dönemi boyunca herhangi bir yabancı oyuncu almamız söz konusu değil zaten. Temmuz ayında gerçekleşecek tek transfer gelişmesini sizlerle paylaşayım. Onyekuru tekrar kiralanır. Hepsi bu. Belki sürpriz bir bonservissiz Mehmet Topal ya da Emre Mor hamlesi gelebilir. Daha fazlasını beklemeyin yani.

Bu Arda haberi Ali Nacinin haberi olabilir.

Hazirlikli olun beyler LEONIDASSSS GELIYOR!!!

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Fernando denen herife kıl oldum büyük ihtimal menajeri ligin sonlarına dogru gidip anlasmisti bu da performansini artirdi once lig bitince gidecegini ima etmisti zaten. Sonra gelmeden calismalar falan. Kampta calistirmayin bu herifi sakat muamelesi yapin lan

Fernando Türk liginde şampiyonluga oynamak için yeterli kalitede bir isim kabul.
Yanlız bu durum, Fernando'nun süper bir oyuncu olmasından değil, ligin leşliğinden kaynaklanıyor.
Bu arkadaşımızı değerlendirirken, yaşı, maaşı, sakatlık sıklığı (maç kaçırma yüzdesi) gibi parametreler ile komple değerlendirmek lazım.
Kalsa da olur, gitse daha iyi olur. (bence)

Fernando denen herife kıl oldum büyük ihtimal menajeri ligin sonlarına dogru gidip anlasmisti bu da performansini artirdi once lig bitince gidecegini ima etmisti zaten. Sonra gelmeden calismalar falan. Kampta calistirmayin bu herifi sakat muamelesi yapin lan

Artizlige gerek yok 4m euro az degil biran once defolup gitsin para kazanalim

Fenerbahçe'nin Vedat Muriç'in transferi karşılığında Çaykur Rizespor'a verecegi bonservis bedeli ve Karadeniz ekbine göndereceği oyuncular netleşti. İşte uzun süredir konuşulan transferin detayları..

- Bonsevis bedeli 3.5 milyon euro

- Burak Albayrak bonservisiyle

- Tarık Çetin bonservisiyle

- Mahsun Çapkan bonservisiyle

- Oguz Kağan Güçtekin kiralik

Kaynak: TRT SPOR

DOĞRU OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM AMA...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt